• Home
  • 5
  • Klanttevredenheidsonderzoek

Alles onder één dak

Het klanttevredenheidsonderzoek van Feedback Company geeft inzicht in de kwaliteit per bedrijfsproces. Zo weet je precies wat er speelt en waar de kwaliteit van jouw dienstverlening bijgeschaafd moet worden voor een optimale klantervaring.

Dashboard met stuurinformatie

API koppeling voor integraties

Kant-en-klare vragenlijsten per sector

Consultancy en verbeter rapportages

Klanttevredenheidsonderzoek

Meten en verbeteren

Een simpele beredenering leert ons dat meer tevreden klanten gelijk staat aan een kwalitatief goede dienstverlening en daarom is inzicht in de klanttevredenheid een must om te groeien!

Klanttevredenheidsonderzoek van Feedback Company wordt ingezet door organisaties voor het verbeteren van de interne processen. Het onderzoek is ook perfect voor externe transparantie als marketinginstrument, verantwoording richting stakeholders of om het imago te verbeteren.

• PKant-en-klare vragenlijsten per sector
  • PInzicht in prestaties per bedrijfsproces
  • PInzicht in per team / afdeling / vestiging
  • PConsultants die je helpen met de resultaten
  • PReal-time online dashboard
  • PAPI koppeling voor geautomatiseerd versturen

Real-time resultaten

Kant-en-klare vragenlijsten

Sectoren

Bij Feedback Company zijn we letterlijk ín alle markten thuis. We werken met mensen die kennis hebben van de verschillende sectoren, waardoor we onze klanten kunnen begeleiden met de specifieke kennis en ervaring die nodig is. Ook door de flexibiliteit van onze tool zijn wij in staat om in iedere branche effectief onderzoek uit te voeren.

Zijn wij werkzaam in jouw branche? Echt wel. Zie hieronder.

Webshops

Autobedrijf