Experts in eXperience
eXperience Management (XM) is relevanter dan ooit
Meer dan ooit spelen ervaring en beleving een belangrijke rol in de keuzes die we maken. Dat is terug te zien in de klantreis, het koopgedrag en op het werk. Onze onderzoeken richten zich op Customer eXperience (CX), Product eXperience (PX) en Employee eXperience (EX). We zetten innovatieve en gedegen methodes en tools in om de juiste feedback te verzamelen.
Vervolgens vertalen wij deze data naar sterke analyses, inzichtelijke rapportages, dashboards en handige to do’s. We maken het liever niet moeilijker dan nodig. Dus gaan we voor snel én goed inzicht, duidelijke rapporten en quick wins.
Keuzehulp
Advies in 5 minuten
Om het jou gemakkelijk te maken is de keuzehulp ontwikkeld. Met een aantal gerichte vragen ontvang je binnen enkele werkdagen een vrijblijvend advies op basis van jouw behoefte en wensen. Benieuwd welke oplossing bij jou past?
eXperience Management (XM) is relevanter dan ooit
Meer dan ooit spelen ervaring en beleving een belangrijke rol in de keuzes die we maken. Dat is terug te zien in de klantreis, het koopgedrag en op het werk. Feedback Company ontzorgt, ondersteunt en begeleidt om die ervaring en beleving zo goed mogelijk te maken.
Keuzehulp
Advies in 5 minuten
Om het jou gemakkelijk te maken is de keuzehulp ontwikkeld. Met een aantal gerichte vragen ontvang je binnen enkele werkdagen vrijblijvend advies op basis van jouw behoefte en wensen. Benieuwd welke oplossing bij jou past?
Product eXperience (PX)
Wij mogen onszelf als enige onderzoeksbureau ook Official Google Review Partner noemen. Dit zorgt ervoor dat de reviews die jij verzamelt met onze tool getoond worden in Google, met de bekende gele sterren als unieke eyecatcher.
Customer eXperience (CX)
Customer Experience Management zorgt voor enthousiaste en loyale klanten. Voor een optimale klantervaring moet je luisteren naar je klanten. Én de juiste vragen stellen. Een kwestie van vraag en antwoord dus. Hoe goed luisteren jullie?
Employee eXperience (EX)
Een gelukkig mens is een gezonder mens én een betere employee. Gelukkige medewerkers zijn minder vaak afwezig en werken beter samen. Employee happiness is de motor voor succes. Hoe gelukkig is jouw personeel?
Jarenlange ervaring
Sectorkennis
Bij Feedback Company zijn we letterlijk van alle markten thuis. We werken met mensen die kennis hebben van de verschillende sectoren, waardoor we onze klanten kunnen begeleiden met de specifieke kennis en ervaring die nodig is. Door de flexibiliteit van onze tool zijn wij in staat om in iedere branche effectief onderzoek uit te voeren.

Blog eXperience