Laat je bedrijf groeien met klantbeoordelingen
Verzamel, beheer en toon authentieke reviews om vertrouwen te bouwen en je conversie direct te verhogen.
VERTROUWD DOOR 2000+ NEDERLANDSE BEDRIJVEN
VERTROUWD DOOR 2000+ NEDERLANDSE BEDRIJVEN
Hoe het werkt
In drie simpele stappen naar meer vertrouwen en een hogere conversie.
Meld je aan
Koppel je webshop of systeem in enkele minuten met onze handige integraties.
Verzamel automatisch
Stuur automatische uitnodigingen naar klanten na hun aankoop of ervaring.
Verhoog je omzet
Toon je reviews en sterren op je site en in Google om meer klanten te overtuigen.
Verhoog vertrouwen & conversie met TrustNet
Consumenten kopen sneller bij bedrijven die zij vertrouwen. De combinatie van een onafhankelijk keurmerk en transparante klantbeoordelingen biedt uitstekende zekerheid.
Naast ons vertrouwde reviewpakket bieden we nu ook het TrustNet-keurmerk aan. Met het TrustNet-schildje op je reviewpagina straal je direct extra vertrouwen uit naar (potentiële) klanten.
Onze producten
Samen zorgen we voor eerlijke en relevante feedback voor meer dan 2000+ klanten. Reviews ophalen, klantonderzoek uitvragen of meer te weten komen over je medewerkers? Wij helpen je te luisteren naar je doelgroep, te leren van de resultaten en een opzetje te geven om veranderingen door te voeren.
Klantonderzoek en reviews (CX)
Goede Customer Experience zorgt voor loyale klanten, een sterke concurrentiepositie en een hoge klanttevredenheid.
Patiënttevredenheid
Medewerkersonderzoek (EX)
Ontdek de Employee Experience van je team met ons digitale medewerkersonderzoek!
- Peil regelmatig de sfeer met de Mood Monitor.
- Creëren een betere werkomgeving!
WPM (mobiliteit)
Productreviews (PX)
Bouw met Product Reviews aan je betrouwbaarheid en online reputatie voor directe omzetverhoging.
- Versterk je online reputatie
- Breng productkwaliteit in kaart
User Experience (UX)
Meet User Experience op specifieke webpagina’s voor directe optimalisaties.
- Verzamel ervaringen per webpagina
- Zie en pak optimalisaties direct aan
Klantonderzoek en reviews (CX)
Medewerkersonderzoek (EX)
- Peil regelmatig de sfeer met de Mood Monitor.
- Creëren een betere werkomgeving!
Productreviews (PX)
- Versterk je online reputatie
- Breng productkwaliteit in kaart
User Experience (UX)
Meet User Experience op specifieke webpagina’s voor directe optimalisaties.
- Verzamel ervaringen per webpagina
- Zie en pak optimalisaties direct aan
Xanne staat voor je klaar
Hi! Ik ben Xanne, je vindt me overal op de website om je meer uitleg te geven over onze producten en diensten. Ik krijg energie van het delen van kennis. Mijn toegankelijkheid zorgt ervoor dat mensen zich snel op hun gemak voelen. In mijn vrije tijd schrijf ik graag blogs achter mijn laptop.
Verbeter je aanwezigheid en vindbaarheid op Google
Onze tools zijn ontworpen om je zichtbaarheid en betrouwbaarheid direct te verbeteren.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
“
“De Feedback Company heeft ons geholpen om op een eenvoudige manier veel informatie te krijgen van onze cursisten. Ze denken mee over de vragenlijst en de inrichting van het proces. Wanneer er vragen, wensen of problemen zijn worden we altijd erg snel en vriendelijk geholpen!”
Mieke
Klaar om je bedrijf te laten groeien?
Sluit je aan bij duizenden bedrijven die hun omzet verhogen met echte klantbeoordelingen.
Start vandaag nog je gratis proefperiode.