Shopify plug-in is live!

Draait jouw webshop op Shopify? Mooi! Onze gebruiksvriendelijke plug-in is vanaf nu beschikbaar in de Shopify-store. De koppeling werkt super simpel om geautomatiseerd reviews te verzamelen over jouw producten en/of bedrijf. De plug-in is met een paar klikken in te stellen. Verzamel je trouwens al reviews bij een Google Review partner? Dan importeren wij deze in onze tool zodat je niet op nul begint.

De plug-in is gratis te gebruiken bij een bedrijfs- of productreview pakket.

Hoe werkt het?

Meld je aan

Aanmelden is geheel vrijblijvend. We helpen je in een introductie gesprek graag verder.

Koppelen

Koppel je Feedback Company account simpel en snel aan je Shopify account. We helpen je graag.

Automatisch verzenden

Verstuur vanaf dit moment automatisch feedback uitnodigingen vanuit Shopify!

Resultaten

Meten is weten en verbeteren

Door continu de juiste vraag, aan de juiste persoon op het juiste moment te stellen krijg je inzicht in de klantreis, waardoor trends, behoeftes en actiepunten zichtbaar worden. Gebruik de handige filters en statistieken om snel overzicht te krijgen.

Releases

Widgets

Reviews & Ratings

Door de resultaten openbaar te publiceren op jouw website door onze publicatiewidget wordt de kwaliteit en betrouwbaarheid van jouw organisatie inzichtelijk voor iedereen. Dit helpt je om klanten te behouden en te overtuigen om voor jou te kiezen.

Mooie frisse widgets

Laat zien hoe goed je bent

Zorg voor betrouwbaarheid

Te plaatsen op alle websites

Hoe installeer ik Feedback Company plug-in op WordPress?

Sterren

Google Seller Ratings

Adverteer je op Google? Slim! Voeg de beoordelingen toe aan Google Ads-campagnes om het aantal doorkliks te verhogen en de acquisitiekosten te verlagen. Dit zorgt voor de bekende gele sterren.

Tot 17% meer kliks op je advertentie

Advertentiekosten dalen

Meer bezoekers = meer omzet

Branding

Eigen huisstijl

De uitstraling van je uitnodiging is een belangrijk onderdeel voor je response. Je kunt de opmaak en de tekst helemaal naar eigen smaak inrichten. Zo sluit het aan bij je branding en is het herkenbaar voor jouw klanten. Uiteraard zien de uitnodigingen er op mobiel en tablets ook goed uit.

Meertalig

Internationaal actief?

De feedback vragenlijsten zijn meertalig op te stellen en te versturen. Zo krijgt je klant een uitnodiging en vragenlijst in de juiste taal. Onbtreekt er een taal? Vraag naar de mogelijkheden.

Releases

Tarieven

Pakketten

Feedback

450 uitnodigingen

1 website bedrijfsreviews

1 website product reviews

Vanaf 71,- per maand

Pro

1000 uitnodigingen

4 websites bedrijfsreviews

6 websites bedrijfsreviews

Tot 6 websites product reviews

Op aanvraag

Meld je aan!

Benieuwd of Feedback Company bij jouw organisatie past? Wij helpen je graag verder! Meld je hieronder aan en wij nemen vrijblijvend contact met je op:

• Hidden
    timestamp