Feedback Company Keurmerk

Versterk het vertrouwen in jouw merk

Naast ons vertrouwde reviewpakket bieden wij nu ons keurmerk (TrustNet) aan waarmee je garandeert dat jouw organisatie voldoet aan wettelijke en kwaliteitscriteria. Met TrustNet krijg je een extra schildje die je zichtbaar op je website en reviewpagina kunt plaatsen.

Waarom TrustNet?

Vertrouwen van consumenten vergroten:
Het Feedback Company keurmerk, TrustNet, laat zien dat jouw organisatie voldoet aan de belangrijkste toetsingskaders op het gebied van bedrijfsinformatie, betaalmogelijkheden, privacy en consumentenrecht.

Keurmerk combineren met Google Reviews:
Bij Feedback Company koppel je TrustNet voor vanaf €2,50 per maand extra aan je reviewpagina. De verzamelde reviews zet Feedback Company als officiële Google Review Partner door naar de Google zoekmachine.

Toetsing en doorlopende controle:
Jouw website wordt steekproefsgewijs gecontroleerd op de belangrijkste toetsingskaders. Bij niet-naleving behoudt Feedback Company het recht om het keurmerk in te trekken, zodat het vertrouwen in TrustNet gegarandeerd blijft.

Aanmelding

Meld je hier onder direct aan voor TrustNet.

Toetsingskader

Ga akkoord met het TrustNet toetsingskader. Hiermee bevestig jij dat je organisatie aan de kwaliteitseisen voldoet.

Controle

Wij controleren of de aanmelding volledig en compleet is en of je al reviews afneemt bij Feedback Company. Nog geen review klant bij Feedback Company? Klik hier.

Certificaat en Badge

Bij een volledige en complete aanmelding ontvang je het keurmerk en de badge die op de reviewpagina geplaatst wordt. Hier hoef je zelf niks voor te doen.

Continu toezicht

Feedback Company controleert jouw website steekproefsgewijs om te waarborgen dat je aan de eisen blijft voldoen. Indien nodig kan het certificaat worden ingetrokken of word je gevraagd om aanpassingen te maken.

Maak gebruik van het keurmerk vanaf 2,50 p/m.

Met het Feedback Company keurmerk, TrustNet, toon je eenvoudig de betrouwbaarheid van je organisatie aan. Na het aanmelden en het akkoord gaan met de eisen van het keurmerk, verschijnt het als schildje op jouw reviewpagina.

Versterk direct het vertrouwen van je klanten!

$

Ja! Ik wil TrustNet:

• Dit veld is verborgen bij het bekijken van het formulier
    timestamp

Meld je website vandaag nog aan voor ons keurmerk en laat zien dat jij staat voor kwaliteit en veiligheid. Door te voldoen aan ons strenge toetsingskader en deel te nemen aan regelmatige controles, bied je jouw klanten een betrouwbare en zorgeloze online winkelervaring.

Sluit je aan bij de groeiende groep webshops die zich onderscheiden met ons keurmerk en versterk daarmee het vertrouwen van je klanten. Mocht je onverhoopt een vraag hebben over een aangesloten webshop of een geschil willen melden, dan kun je daarvoor terecht bij onze geschillencommissie.