Hoe installeer ik Feedback Company plug-in op PrestaShop?

Om de Feedback Company plug-in voor PrestaShop te installeren, is technische kennis van je PrestaShop-thema vereist. Download om te beginnen de nieuwste versie van de Feedback Company-plug-in voor PrestaShop. Ga hiervoor naar appstore: PrestaShop-app.

FTP

Open na het downloaden van het zipbestand uw FTP-client en upload het zipbestand in de map “Modules”. Log in op uw PrestaShop-beheerder en gebruik het hoofdmenu om naar “Improve/Modules” te gaan. Zoek naar Feedback Company en klik op Installeren.

Configuratie

Gebruik het hoofdmenu om naar “Improve/Modules/Modules & Services” te navigeren en klik op de “Configure” knop naast de Feedback Company plug-in om het configuratieformulier te vinden.

Vul het configuratieformulier van de Feedback Company-plug-in in om de functionaliteit te gebruiken. Het configuratieformulier is onderverdeeld in de secties “Verificatie”, “Uitnodigingen”, “Widget productoverzicht”, “Uitgebreide productwidget”, “Merchant Widget” en “Aanpassing”.

Authenticatie

KeuzeOmschrijving
Klant identificatieDe klant-ID en het klantgeheim vormen samen uw Feedback Company API-referenties. Neem contact op met helpdesk@feedbackcompany.com om je Feedback Company API-referenties te krijgen.
CliëntgeheimDe klant-ID en het klantgeheim vormen samen uw Feedback Company API-referenties. Neem contact op met helpdesk@feedbackcompany.com om je Feedback Company API-referenties te krijgen.

Uitnodigingen

KeuzeOmschrijving
BestelstatusBepaald de bestelstatus die ervoor zorgt dat de beoordelingsuitnodiging naar de Feedback Company API wordt verzonden. De geconfigureerde vertraging begint vanaf dit moment. Je kan kiezen uit de ingebouwde order statussen of uw eigen geconfigureerde order statussen.
VertragingDe “Vertraging” en “Vertraging (eenheid)” bepalen samen de wachttijd na het activeren van de orderstatus voordat een automatische uitnodiging wordt verzonden, bijvoorbeeld “7 dagen”.
Vertraging (eenheid)De “Vertraging” en “Vertraging (eenheid)” bepalen samen de wachttijd na het activeren van de orderstatus voordat een automatische uitnodiging wordt verzonden, bijvoorbeeld “7 dagen”.
Herinnering vertragingDe “Reminder delay” en “Reminder delay (unit)” bepalen samen de wachttijd na het activeren van de orderstatus voordat een automatische uitnodigingsherinnering wordt verzonden, bijvoorbeeld “14 dagen”.
Herinneringsvertraging (eenheid)De “Reminder delay” en “Reminder delay (unit)” bepalen samen de wachttijd na de orderstatus trigger voordat een automatische herinneringsuitnodiging wordt verstuurd, bijvoorbeeld “14 dagen”.

Widget voor productoverzicht

KeuzeOmschrijving
Positie

Bepaald de positie van de productsamenvattingswidget, welke een kleine rij is bestaande uit 5 sterren gevolgd door het aantal productrecensies. De beschikbare opties zijn een selectie van de ingebouwde haken van PrestaShop, die moeten worden ondersteund door de meeste PrestaShop-thema’s:

– displayProductListReviews
– displayAfterProductThumbs
– displayFooterProduct
– displayLeftColumnProduct
– displayProductAdditionalInfo
– displayRightColumnProduct

Product uitgebreide widget

KeuzeOmschrijving
Positie

Bepaald de positie van de uitgebreide productwidget, die een volledige lijst met productrecensies bevat. De beschikbare opties zijn een selectie van de ingebouwde haken van PrestaShop, die door de meeste PrestaShop-thema’s zouden moeten worden ondersteund:

– displayAfterProductThumbs
– displayFooterProduct
– displayLeftColumnProduct
– displayProductAdditionalInfo
– displayRightColumnProduct

SchermtypeBepaald hoe de uitgebreide productwidget wordt weergegeven, inline, als pop-up of als zijbalk. De inline-versie is altijd zichtbaar op de productdetailpagina, maar de pop-up- en zijbalkversie zijn standaard verborgen. Om de pop-up of zijbalk weer te geven, moet er ook een widget voor productoverzicht op de pagina staan. Door op de widget voor productoverzicht te klikken, wordt de zijbalk of pop-up weergegeven.

Merchant widget

KeuzeOmschrijving
Positie

Bepaald de positie van de merchant review widget, dit is een samenvatting van merchant reviews met een gemiddelde score, het aantal reviews en eventueel enkele willekeurige reviews. De beschikbare opties zijn een selectie van PrestaShop ingebouwde haken, die moet worden ondersteund door de meeste PrestaShop thema’s:

– displayAfterBodyOpeningTag
– displayAfterCarrier
– displayAfterProductThumbs
– displayBanner
– displayBeforeBodyClosingTag
– displayBeforeCarrier
– displayCartExtraProductActions
– displayCheckoutSummaryTop
– displayContentWrapperBottom
– displayContentWrapperTop
– displayCrossSellingShoppingCart
– displayCustomerAccount
– displayCustomerAccountForm
– displayCustomerAccountFormTop
– displayCustomerLoginFormAfter
– displayExpressCheckout
– displayFooter
– displayFooterAfter
– displayFooterBefore
– displayFooterProduct
– displayHome
– displayLeftColumn
– displayLeftColumnProduct
– displayMaintenance
– displayNav1
– displayNav2
– displayNavFullWidth
– displayNotFound
– displayOrderConfirmation
– displayOrderConfirmation1
– displayOrderConfirmation2
– displayOrderDetail
– displayPaymentTop
– displayProductAdditionalInfo
– displayReassurance
– displayRightColumn
– displayRightColumnProduct
– displaySearch
– displayShoppingCart
– displayShoppingCartFooter
– displayTop
– displayWrapperBottom
– displayWrapperTop

GrootteBepaald of de widget voor verkopersbeoordeling groot of klein is.
Aantal beoordelingenBepaald het aantal voorbeeldrecensies dat wordt weergegeven in de widget voor verkopersbeoordelingen. Je kunt geen, 1 of 2 willekeurige beoordelingen tonen.

Maatwerk

KeuzeOmschrijving
Aangepaste Widget CSSOptioneel aanpassingsveld voor de widget-CSS. Dit kan worden gebruikt door je eigen ontwikkelaars of ontwikkelingspartner om ervoor te zorgen dat de widgets correct worden gepositioneerd volgens jouw specifieke behoeften of in je aangepaste thema.

Kenmerken

Uitnodigingen

Stuur automatisch review-uitnodigingen via e-mail naar je klanten na hun bestelling in je webshop. Hiermee kunt je beoordelingen van verkopers en productrecensies verzamelen.

Hoe installeer ik Feedback Company plug-in op PrestaShop?

Productrecensies

Geef je verzamelde productrecensies weer op de productoverzichtspagina’s en productdetailpagina’s. Op de productoverzichtspagina’s is dit een kleine widget met sterren en het aantal recensies:

Hoe installeer ik Feedback Company plug-in op PrestaShop?
Op pagina’s met productdetails is dit een uitgebreidere widget met een volledige lijst met productrecensies:
Hoe installeer ik Feedback Company plug-in op PrestaShop?

Merchant beoordelingen

Toon een overzicht van je verzamelde verkopersbeoordeling op je webshop. Hiermee kunnen je bezoekers jouw bedrijfspagina bekijken op het Feedback Company-platform.

Hoe installeer ik Feedback Company plug-in op WordPress?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Wil jij net als 3.500+ ondernemers maandelijks handige tips, nieuws en nog meer onmisbare to do’s over reputatie, reviews en e-commerce ontvangen?