Breng jouw fysiopraktijk in topvorm met onze feedback-tools

Leer wat jouw patiënten écht belangrijk vinden
Krijg continu inzichten voor een vast lage prijs
Positieve feedback direct omgezet naar een Google-review
Ontvang concreet advies voor verbetering van je praktijk

Onze oplossingen voor praktijken

Als fysiotherapeut werk je dagelijks aan het herstel en welzijn van je patiënten. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw praktijk optimaal inspeelt op de wensen van zowel patiënten als medewerkers? Onze tools geven je inzicht in hoe je ervoor staat en wat er nog beter kan. Zo zorgen we samen voor de perfecte zorgervaring in jouw praktijk.

Patiënttevredenheid (CX)

CX - Customer Experience
  Tevreden patiënten zijn de beste ambassadeurs
  Meer grip op verbeteringen

Reviews (CX)

CX - Customer Experience
  Goed voor zoekresultaten en reputatie
  Feedback direct doorgeplaatst in Google

Medewerkerstevredenheid (EX)

EX - Employee eXperience
  Actief aan de slag met medewerkerstevredenheid
  Houd personeel langer vast

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen. Vraag een demo aan:

• Dit veld is verborgen bij het bekijken van het formulier
    timestamp
Patiënten helpen de fysiotherapie te verbeteren

Welke ervaringen hebben patienten?

Bij Feedback Company richten we ons op het verzamelen en analyseren van waardevolle gegevens van patiënten om de gezondheidszorg te verbeteren. Onze doelgroep bestaat uit patiënten die hun ervaringen en uitkomsten van behandelingen willen delen. Het meten van deze ervaringen en uitkomsten gebeurt aan de hand van PREM (Patient Reported Experience Measure) en PROM (Patient Reported Outcome Measure) vragenlijsten.

Kant-en-klare vragenlijsten

Inzicht per vestiging of management

Ondersteuning van ervaren researchers

Real-time online dashboard

Official Google Review Partner

Waarom Feedback Company

Feedback Company helpt bedrijven groeien met eerlijke en transparante klantbeoordelingen. Met betrouwbare reviews vergroot je het vertrouwen van potentiële klanten, verbeter je je online reputatie en krijg je waardevolle inzichten om je dienstverlening te optimaliseren.

Daarnaast voert Feedback Company onderzoeken uit op het gebied van Customer Experience (CX), Employee Experience (EX), Product Experience (PX) en User Experience (UX), zodat je gericht kunt werken aan verbetering en succes. Kies voor Feedback Company en bouw aan een sterkere klantrelatie!

Al ruim 2.368 organisaties maken gebruik van onze feedback-tools

Blijf op de hoogte

Geen updates en kortingsacties missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief