1e maand gratis

Tijd voor actie!

Wat tof dat je hebt deelgenomen aan de Customer Experience Challenge. Wat vond je ervan? Heb je er veel inspiratie uit weten te halen? Nu is het tijd om de koe bij de horens te pakken en aan de slag te gaan! Om jou een vliegende start te geven, en als bedankje voor je deelname, kun je de 1e maand gratis aan de slag met onze tooling.

Feedback Company is expert in reputatie management. Als Google-reviewpartner (wereldwijd slechts 30 organisaties met dit label) hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en eerlijkheid, en zelf gooien we daar nog een aantal veiligheidcheck-ups bovenop.

Data duwt ons in de goede richting. Dankzij data-analyse, eigen consultants, onderzoekmethodes en benchmarking zijn we in staat om een verdiepingsslag te maken op het gebied van feedback. Wat betekent dit voor jou?

• NHogere klanttevredenheid
  • NBetere online vindbaarheid in Google
  • NMeer bezoekers, omzet en klanten
  • NGele sterren bij je site in de zoekmachines
  • NGeautomatiseerd uitnodigen (bespaar tijd)
  • NWij staan klaar om jou te helpen groeien

Claim je korting!

Eerste maand gratis reviewen? Kies dan hieronder voor een Demo met één van onze reputatie management experts en krijg vrijblijvend advies. Al bekend met het verzamelen van reviews? Kies dan hieronder voor Prijsopgave. Let op, de korting vervalt 5 werkdagen na het ontvangen van de prijsopgave.