Voordat we beginnen...Waar mag het advies naar toe gestuurd worden?Organisatie(Vereist)Naam Voornaam Achternaam E-mailadres Stap 1 van 5 Ben je dienstverlenend of heb je een webshop?Selecteer één van de mogelijkheden. Dienst(Vereist) Dienstverlenend WebshopStap 2 van 5 Wat vind jij belangrijk?Selecteer één of meerdere opties. Wat vind je belangrijk(Vereist) Reviews Gele Google sterren Inzicht in prestaties per bedrijfsproces Inzicht per team / afdeling / vestiging Consultants die je helpen met de resultatenStap 2 van 5 Wat vind jij belangrijk?Selecteer één of meerdere mogelijkheden. Geen titel(Vereist) Gele sterren onder mijn advertenties in Google Kunnen reageren op een review Integraties met me webshop Begeleiding van Feedback Experts Stap 3 van 5 Hoeveel uitnodigingen wil je maandelijks versturen?Uitnodigingen(Vereist) 450 600 750 1000 +Dit veld is verborgen bij het bekijken van het formulierKies sector (diensten)Stap 3 van 5 In welke branche ben je actief? Bij Feedback Company zijn we letterlijk ín alle markten thuis. We werken met mensen die kennis hebben van de verschillende sectoren, waardoor we onze klanten kunnen begeleiden met de specifieke kennis en ervaring die nodig is. Ook door de flexibiliteit van onze tool zijn wij in staat om in iedere branche effectief onderzoek uit te voeren.Kies je branche(Vereist) Autobedrijf Autolease Autoschadeherstel Financiële dienstverlening Kinderopvang Letselschade Opleidingen & trainingen Welzijn Woningcorporatie OverigeDit veld is verborgen bij het bekijken van het formulierFeaturesFeatures(Vereist) Aanschaf nieuwe auto Aanschaf gebruikte auto Evaluatie APK-keuring Evaluatie onderhoud Evaluatie herstel autoruitschade Evaluatie werkplaatsDit veld is verborgen bij het bekijken van het formulierVragenlijsten (diensten -> sectoren)Stap 4 van 5 Wat wil je graag meten?Vragenlijst autobedrijf(Vereist) Aanschaf nieuwe auto Aanschaf gebruikte auto Evaluatie APK-keuring Evaluatie onderhoud Evaluatie herstel autoruitschade Evaluatie werkplaatsVragenlijst autolease(Vereist) Evaluatie levering leaseauto Evaluatie schadeherstel leaseauto Evaluatie zakelijke leaserijder Evaluatie wagenparkbeheerder Evaluatie private leaserijder Evaluatie pechhulp Evaluatie werkplaatsVragenlijst autoschade(Vereist) Evaluatie levering leaseauto Evaluatie schadeherstel leaseauto Evaluatie zakelijke leaserijder Evaluatie wagenparkbeheerder Evaluatie private leaserijder Evaluatie pechhulp Evaluatie werkplaatsVragenlijst autoschade(Vereist) Evaluatie levering leaseauto Evaluatie schadeherstel leaseauto Evaluatie zakelijke leaserijder Evaluatie wagenparkbeheerder Evaluatie private leaserijder Evaluatie pechhulp Evaluatie werkplaatsHoe verzekeren jullie de toekomst?Het verbeteren van het imago en de diensten: het zijn de uitdagingen van advieskantoren en verzekeraars. Inzicht in klantervaringen is hét startpunt van klantgericht verzekeringsadvies. Welke processen wil je graag meten?Vragenlijst fin.dienstv(Vereist) Evaluatie adviesgesprek (Quickscan) Evaluatie schadebehandeling Evaluatie advies en bemiddeling pensioen Evaluatie advies en bemiddeling hypotheekVragenlijst kinderopvang(Vereist) Quickscan (kort en bondig) Jaarlijkse evaluatie Na eerste kennismaking Na wenperiode Einde opvangVragenlijst opleidingen(Vereist) Quickscan (kort en bondig) Jaarlijkse evaluatie Na eerste kennismaking Einde opleiding of trainingVragenlijst letselschade(Vereist) Evaluatie derde partijen Empathisch vermogen Professionaliteit Uitleg vervolgstappen Tevredenheid letselschadetraject Quickscan Jaarlijkse evaluatie Intake Lengte van het traject Betrokkenheid van de behandelaarVragenlijst welzijn(Vereist) Cliëntonderzoek Ketenpartneronderzoek Vrijwilligersonderzoek EffectmetingenVragenlijst woningcorporatie(Vereist) Nieuwe huurder Vertrokken huurder Kwaliteit woningen Dienstverlening KCC Bewonerstevredenheid Reparatieverzoeken Planmatig onderhoud Overlastmeldingen Klachtenafhandeling Woning kopen VvE beheer Huurincasso Complexbeheerder Schade afhandelingStap 4 van 5 Welk webshop CMS gebruik je? Uitnodigingen(Vereist) Woocommerce Lighspeed Magento Shopify Shopware Prestashop Ik weet het niet