Ivo Ebben
Klant sinds: 1-12-2016
Aantal reviews verzameld: 1.142
Score: 9.1/10
Over Allekabels.nl
Allekabels.nl, opgericht in 2005, is inmiddels uitgegroeid tot de grootste kabelwebshop van Nederland. Ons assortiment bestaat niet alleen uit kabels maar ook uit aanverwante artikelen zoals voedingen en omvormers, reisstekkers, telefoonaccessoires etc. Wij willen onze klanten echter meer bieden dan alleen een product. Wij kiezen voor het vinden van een oplossing voor vragen en behoeftes van onze klanten. Uitmuntende service staat dan ook bij ons hoog in het vaandel. Laagdrempelige klantenservice speelt hierbij een flinke rol. Stuurt de klant ons een ticket op een werkdag, dan krijgt deze binnen twee uur antwoord op de vraag. In de weekenden, avonduren en op feestdagen reageren wij uiterlijk binnen één dag
Wat is het doel van reviews verzamelen met Feedback Company
Feedback van klanten geeft volgens ons nog steeds het beste beeld van een bedrijf als het onze. Wat hebben immers alle wervende praatjes voor nut als onze klant zich er niet in herkent? Door alle reviews die Feedback Company verzamelt, zijn wij in staat te meten of wij onze belofte aan de klant ook (blijven) waarmaken.
Resultaten
Wij maken gebruik van meerdere methodes om onze klanttevredenheid te meten. Dat heeft als voordeel dat we, bij wijze van second opinion, ook het review zelf kunnen reviewen. Het cijfer dat wij door het feedbackonderzoek ontvangen, ligt constant boven de 9. Dat is voor ons een uitstekende basis waarop wij verder kunnen bouwen.
Zou je Feedback Company aanraden?
Wij zijn zeer tevreden, de tools die Feedback Company ons aanreikt passen perfect bij onze eigen werkwijze. Wij kunnen collega-bedrijven dan ook gerust Feedback Company aanbevelen.