Ik had er meer van verwacht, vond ten eerste de groep heel groot, we waren met 34 mensen waardoor ik het soms allemaal vrij langzaam vond gaaan. Voor mijn gevoel had de opleiding ook in 10 dagen...Ik had er meer van verwacht, vond ten eerste de groep heel groot, we waren met 34 mensen waardoor ik het soms allemaal vrij langzaam vond gaaan. Voor mijn gevoel had de opleiding ook in 10 dagen gekund en hadden we bij bepaalde topics niet zo lang stil hoeven staan.
Goede en fijne organisatie om de NLP opleiding te volgen. Het heeft mij veel gebracht.
CNN
Een professionele organisatie die de NLP opleiding goed weet neer te zetten
Prima instituut, soms wel te commercieel in de les dat er te vaak andere opleidingen werden benoemd en boeken die door directeur geschreven waren werden aangehaald.
Fijne communicatie.
Mooi leerproces om stil te staan en jezelf meer te ontdekken
Zeer waardevolle opleiding. Praktisch toepasbaar.
Goede training, leuke lessen, emotionele reis en nieuwe contacten gemaakt
Bernice
NLP via UNLP is echt een kadootje aan jezelf. Ik ben erg dankbaar voor de geleerde kennis, de inzichten en processen die het mij gebracht hebben en in werking zijn gezet!
Wat een mooie training om inzicht in jezelf te krijgen. Ook zie bepaalde patronen en krijg je handvatten om verandering in te zetten. Dit alles in een hele fijne en veilige omgeving.