Hele goede professionele organisatie met fijne trainers en een groot aanbod op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
Zie de eerdere opmerking
Sonja Noben
Prima ervaring.
Sandra Gommers
Een gedegen opleiding die je helpt de verdieping te zoeken waarvan je niet wist dat je hem nodig had. Met concrete tools kun je ook echt vooruit om je eigen toekomst vorm te geven zoals jij dat wilt.
Hele fijne, bekwame trainer. Een fijne locatie, heerlijke lunch en behulpzame staff. Helaas moet je soms wel meerdere keren om hetzelfde vragen of ergens achteraan gaat, met name als het gaat om...Hele fijne, bekwame trainer. Een fijne locatie, heerlijke lunch en behulpzame staff. Helaas moet je soms wel meerdere keren om hetzelfde vragen of ergens achteraan gaat, met name als het gaat om praktische vragen of de online modules. De online modules zijn niet van de kwaliteit die je zou verwachten bij alle andere aspecten van deze opleiding.
Selwa saou
Prettig
Samira Gil-Vliese
Ik ben erg tevreden over de manier van deze opleiding. Door mijn prettige ervaring ga ik in oktober de NLP master ook volgen. Ik kan geen genoeg krijgen van persoonlijke ontwikkeling.
Manon Winter
Ik heb veel praktische handvatten gekregen om mijn team beter aan te kunnen sturen en te kunnen coachen. Daarnaast is deze cursus ook goed geweest voor mijn eigen ontwikkeling en het scherp stellen...Ik heb veel praktische handvatten gekregen om mijn team beter aan te kunnen sturen en te kunnen coachen. Daarnaast is deze cursus ook goed geweest voor mijn eigen ontwikkeling en het scherp stellen van mijn eigen doelen. Aanrader dus!
Cynthia Giezenberg
Goede en toepasbare opleiding. Vooral de 2e opleidingsdag vond ik heel interessant en leuk. We hebben veel geoefend met de diverse methoden, modellen en voorbeelden. Daardoor voel je ook echt wat...Goede en toepasbare opleiding. Vooral de 2e opleidingsdag vond ik heel interessant en leuk. We hebben veel geoefend met de diverse methoden, modellen en voorbeelden. Daardoor voel je ook echt wat het doet en merk je het verschil. Doordat we met onze eigen vraagstukken werkten, heb ik nu ook goede handvatten om verder te gaan.
Robbert Ouwehand
Tweede sessie was praktischer en fijner ingericht dan de eerste, welke wat zwaarder van stof was en langere oefensessies had. Een ‘lichtere’ eerste dag (kortere trainingsessies, bv) zou voor mij het...Tweede sessie was praktischer en fijner ingericht dan de eerste, welke wat zwaarder van stof was en langere oefensessies had. Een ‘lichtere’ eerste dag (kortere trainingsessies, bv) zou voor mij het cijfer verhogen.
Al in al was de training gevuld met nuttige zaken die direct in de praktijk toegepast kunnen worden, zowel zakelijk als privé.