Een gedegen opleiding die je helpt de verdieping te zoeken waarvan je niet wist dat je hem nodig had. Met concrete tools kun je ook echt vooruit om je eigen toekomst vorm te geven zoals jij dat wilt.
Hele fijne, bekwame trainer. Een fijne locatie, heerlijke lunch en behulpzame staff. Helaas moet je soms wel meerdere keren om hetzelfde vragen of ergens achteraan gaat, met name als het gaat om...Hele fijne, bekwame trainer. Een fijne locatie, heerlijke lunch en behulpzame staff. Helaas moet je soms wel meerdere keren om hetzelfde vragen of ergens achteraan gaat, met name als het gaat om praktische vragen of de online modules. De online modules zijn niet van de kwaliteit die je zou verwachten bij alle andere aspecten van deze opleiding.
Selwa saou
Prettig
Samira Gil-Vliese
Ik ben erg tevreden over de manier van deze opleiding. Door mijn prettige ervaring ga ik in oktober de NLP master ook volgen. Ik kan geen genoeg krijgen van persoonlijke ontwikkeling.
Manon Winter
Ik heb veel praktische handvatten gekregen om mijn team beter aan te kunnen sturen en te kunnen coachen. Daarnaast is deze cursus ook goed geweest voor mijn eigen ontwikkeling en het scherp stellen...Ik heb veel praktische handvatten gekregen om mijn team beter aan te kunnen sturen en te kunnen coachen. Daarnaast is deze cursus ook goed geweest voor mijn eigen ontwikkeling en het scherp stellen van mijn eigen doelen. Aanrader dus!
Cynthia Giezenberg
Goede en toepasbare opleiding. Vooral de 2e opleidingsdag vond ik heel interessant en leuk. We hebben veel geoefend met de diverse methoden, modellen en voorbeelden. Daardoor voel je ook echt wat...Goede en toepasbare opleiding. Vooral de 2e opleidingsdag vond ik heel interessant en leuk. We hebben veel geoefend met de diverse methoden, modellen en voorbeelden. Daardoor voel je ook echt wat het doet en merk je het verschil. Doordat we met onze eigen vraagstukken werkten, heb ik nu ook goede handvatten om verder te gaan.
Robbert Ouwehand
Tweede sessie was praktischer en fijner ingericht dan de eerste, welke wat zwaarder van stof was en langere oefensessies had. Een ‘lichtere’ eerste dag (kortere trainingsessies, bv) zou voor mij het...Tweede sessie was praktischer en fijner ingericht dan de eerste, welke wat zwaarder van stof was en langere oefensessies had. Een ‘lichtere’ eerste dag (kortere trainingsessies, bv) zou voor mij het cijfer verhogen.
Al in al was de training gevuld met nuttige zaken die direct in de praktijk toegepast kunnen worden, zowel zakelijk als privé.
Iris Celien
Deze nlp opleiding heeft mij geholpen om mezelf op de 1e plaatst te zetten en zo in contact te leren staan met mijn gevoel. Het heeft bijgedragen aan een super mooie innerlijke reis, de reis naar...Deze nlp opleiding heeft mij geholpen om mezelf op de 1e plaatst te zetten en zo in contact te leren staan met mijn gevoel. Het heeft bijgedragen aan een super mooie innerlijke reis, de reis naar mijn autentieke zelf. Door de begeleiding van Onno en Jaqueline die mij leerde kwetsbaar te zijn en uit mijn confortzone te stretchen. Dit neem ik mee voor de rest van mijn leven. Een bijzondere ervaring met ontzettend mooie mensen.
Annemieke Visser
De afgelopen 18 dagen zijn we aan de slag gegaan met onze communicatie en hoe we onszelf soms tegenhouden bij het behalen van onze doelen. Het was een fijne ervaring met een geweldig stel trainers,...De afgelopen 18 dagen zijn we aan de slag gegaan met onze communicatie en hoe we onszelf soms tegenhouden bij het behalen van onze doelen. Het was een fijne ervaring met een geweldig stel trainers, Onno en Jaqueline en daarnaast een fijne coach Hyun. De groep voelde als een warm bad en was vaak een mooie spiegel en bood veel herkenning. We hebben met elkaar gelachen en gehuild en zijn verder gekomen in onze persoonlijke ontwikkeling. Zelf het ik geleerd om keuzes te maken die goed zijn voor mijzelf zodat ik meer plezier en ontspanning ervaar.
Hielke Bijzitter
- Het geeft heel veel inzicht en opent deuren. - Je wordt echt een ander persoon. - Diverse technieken zijn goed toe te passen in het dagelijks leven. - Geweldig locatie. - Je wordt echt vrienden...- Het geeft heel veel inzicht en opent deuren. - Je wordt echt een ander persoon. - Diverse technieken zijn goed toe te passen in het dagelijks leven. - Geweldig locatie. - Je wordt echt vrienden met je mede-cursisten. - Trainers zijn echt goed, goede interactie en leggen vinger op de juiste plek. - Coaches, het kwam voor mij niet echt uit de verf wat hun rol precies was, hier zou wat meer aandacht aan kunnen worden gegeven. - Ik ben door deze cursus echt gegroeid, ik ben zachter en positiever geworden. Sfeer was echt top, zoveel moois ervaren.