Ik kon op mijn eigen tempo de stof eigen maken. Ik heb ook veel meer geleerd dan ik van te voren had gedacht.
Ontzettend interessante training met bruikbare tips en bewustwording. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk, het theoretische gedeelte vond ik ook erg goed opgebouwd en interessant.
Marion
De training is vanaf datum aanmelding tot en met het einde heel goed gegaan. Duidelijke communicatie, prima trainingslocatie en zeker toepasbaar in mijn situatie zowel zakelijk als privé
Informerend en inpirerend. Leuke groep met diverse leeftijden en achtergronden.
Dolf
Meer inzicht gekregen waar ik in de praktijk wat mee kan.
De locatie was onder de maat (Mercure Amsterdam West Oude Haagse weg). Er werd verbouwd, er was geluidsoverlast maar ook grote obstakels in de gang van werklui. Tevens op een warme dag deed de...De locatie was onder de maat (Mercure Amsterdam West Oude Haagse weg). Er werd verbouwd, er was geluidsoverlast maar ook grote obstakels in de gang van werklui. Tevens op een warme dag deed de klimaatbeheersing het niet waardoor we twee grote ventilatoren kregen die bijzonder veel lawaai maakte. Daarnaast is de locatie slecht bereikbaar voor het OV en ben je dus veelal aangewezen op de auto, daar komen dan ook nog eens parkeerkosten van 25 euro per dag bij. Ik vind het een voorwaarden dat als een locatie niet naast een goed OV punt ligt (dichtstbijzijnde metro was 25 minuten lopen) dat parkeren dan gratis zou moeten worden aangeboden.
Op een positieve manier verrast. De manier van denken over leidinggeven is totaal veranderd en ik heb handvaten gekregen die ik in de praktijk kan toepassen.
Ik vond het een zeer waardevolle module, waarbij ik de inhoud direct in mijn dagelijks werk heb kunnen toepassen. De lesdagen hadden gevarieerde onderwerpen met goede docenten. Iedere dag vloog...Ik vond het een zeer waardevolle module, waarbij ik de inhoud direct in mijn dagelijks werk heb kunnen toepassen. De lesdagen hadden gevarieerde onderwerpen met goede docenten. Iedere dag vloog voorbij en heeft mij echt laten groeien als professional. Catering was goed verzorgd, en lekkere koffie.
Hans
De eerste dag van de training twijfelde ik of deze training aan mijn wensen zou voldoen, na de derde sessie was ik positiever gestemd. Met name de feedback uit de groep op diverse oefensessies vond...De eerste dag van de training twijfelde ik of deze training aan mijn wensen zou voldoen, na de derde sessie was ik positiever gestemd. Met name de feedback uit de groep op diverse oefensessies vond ik waardevol.
Duur van de training is goed verdeeld. De theorie sluit goed aan bij de praktijk.