Pulles, Falco

Super leuke en interactieve training met een evenseens leuke trainer. Tijdens de training werd goed rekening gehouden met ieder zijn persoonlijke doelen en zijn genoeg handvaten gegeven om dit in de... Super leuke en interactieve training met een evenseens leuke trainer. Tijdens de training werd goed rekening gehouden met ieder zijn persoonlijke doelen en zijn genoeg handvaten gegeven om dit in de praktijk toe te passen!

Roza, Erik

Interessante middag slecht ochtend. Te kort om hier iets van op te steken. Dit is iets waar je mee moet blijven oefenen. Dit kan niet in 1 dag

Ural, Seher

Timemanagement kan niet op 1 dag heb mijn doel niet kunnen halen

Peeters, Margot

Hele goede training, veel geleerd, top online omgeving!

Grient, Cecilia van der

De training was re snel voorbij en jammer dat we niet meer tijd hadden. Inhoudelijk goed en een gezellige trainer die een leuk verhaal heeft

Wal, Gerreke van der

Alles goed geregeld. Klantgericht. Ik kon makkelijk switchen toen ik door prive omstandigheden de eerste trainingsdag moest missen. Vriendelijk en snel geregeld.

van Noort, Marijke

Teleurstellend. Ik had een hoger niveau verwacht, meer kennis van wet-en regelgeving, kaders en verantwoordelijkheden. Daarbij was de cursus erg gericht op het trainen van vaardigheden. Niet... Teleurstellend. Ik had een hoger niveau verwacht, meer kennis van wet-en regelgeving, kaders en verantwoordelijkheden. Daarbij was de cursus erg gericht op het trainen van vaardigheden. Niet onbelangrijk, maar daar heb je in de praktijk echt iets aan als je weet wat je bevoegdheden zijn.

Corneille, George Marvin

Ik ben zeer tevreden over de inhoud en vorm.

Middendorp, Sabine

Heel positief. Fijn dat het op 2 dagen was met 2 weken ertussen zodat je tijd had om aan je opdracht te werken. Ik ga zeker kijken of er nog een andere cursus is die interessant is voor mij.