Positief, goede groep, redelijk tot goede trainer en materialen. Zeker dingen geleerd, iets meer tools en diepgang had gemogen.
Muller, Roy
Mooie training die aan mijn wensen voldeed.
Geest, Robert van de
Zeer prettige ervaring.
Toelen, Carmen
Ambassadeur ??
Masselink, Ingrid
Training was goed. Balans theorie - praktijk en uitstekende online ondersteuning. Ik ga de New Heroes trainingen voor de komende 6 maanden bekijken voor meer leerervaringen.
Clappers, Gerard
Mijn verwachting van de cursus dat ik wat eenvoudige handvatten zou krijgen om wat meer assertief gedrag te gaan vertonen in specifieke situaties. Bovendien had ik de verwachting in een een groep te...Mijn verwachting van de cursus dat ik wat eenvoudige handvatten zou krijgen om wat meer assertief gedrag te gaan vertonen in specifieke situaties. Bovendien had ik de verwachting in een een groep te belanden van mensen die niet veel van zichzelf zouden vrijgeven. De training ging veel dieper dan verwacht en eiste heel veel energie, maar heeft ook heel veel teruggegeven. Dan kwam door het cursusmateriaal, maar veel meer door de trainer en de deelnemers. Ik heb zelden een groep van mensen bij elkaar gezien die zo hun best hebben gedaan om het beste uit zichzelf en uit de medecursisten te halen.
Pennings, Eefje
Goed, fijne heldere training die handvatten biedt voor in de praktijk. Verder een hele fijne sfeer en veilig klimaat om te leren.
Drevijn, Willeke
Goed en praktisch toe te passen
Cazant, Esther
Ik vind de inhoud van de training interessant maar hoop niet dat ik de trainer nog een keer tref. Heb ook twee keer contact met SN moeten opnemen, een keer vanwege een probleem met inloggen en in...Ik vind de inhoud van de training interessant maar hoop niet dat ik de trainer nog een keer tref. Heb ook twee keer contact met SN moeten opnemen, een keer vanwege een probleem met inloggen en in keer omtrent het certificaat en de medewerkers van SN zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam.