Superfijne groep en een kundige docent waardoor ik veel heb kunnen leren en nieuwe inzichten heb gekregen. Met name het schakelen blijft lastig, maar wel iets waarmee je goed kan oefenen.
Jan van der Donk
Goeie coach, veel interactie. Alwin is een fijne persoonlijkheid
Nicolette Smit
Veelzijdig en inspirerend
Mireille
Ik vond dit een hele leuke en nuttige training dankzij de goede trainer, de super toffe groep en het oefenen met de trainingsacteur. Dankzij de training ben ik me veel bewuster geworden van de...Ik vond dit een hele leuke en nuttige training dankzij de goede trainer, de super toffe groep en het oefenen met de trainingsacteur. Dankzij de training ben ik me veel bewuster geworden van de verschillende stijlen die ik zelf gebruik om te beïnvloeden en die anderen gebruiken om mij te beïnvloeden. De trainer, medecursisten en lesstof hebben mij veel zelfvertrouwen gegeven.
Prima; goede voorlichting en communicatie, goede locatie (beetje koud ;-)), goede trainer, kleine groep
Heel positief. Veel handvaten gekregen om te gebruiken in de toekomst
Frank Hermans
Zeer positief. Fijn dat er mensen uit andere werkvelden bij waren. Frisse blik op zaken maar ook nieuwe indrukken hoe het anders zou kunnen.
Chantal
Fijn en veilig. Het was een fijne sfeer en een prettige groep om samen mee te werken
Deze training heeft inzicht gegeven op mijn leiderschap. Daarnaast ook veel geleerd van de ervaringen en de leiderschap van medecursisten. Een super leerzame reis met toepasbare opdrachten.
De training was in mijn ogen compleet en zat vol met eye openers. Deze eye-openers hebben mij geholpen om mezelf te verbeteren en bewust met te zijn van mijn gedrag, maar ook dat van anderen.