Joep Stortelder

Veel leerervaringen opgedaan en het geeft inspiratie tot verder leren en coachen. Vooral terugkijken, reflectie, intervisie is in de praktijk zinvol.

Interessante dag, waardevolle tips/inzichten, prettige afwisseling tussen theorie/praktijk en pauzes, overheerlijke lunch, kleine groep zorgde voor veel interactie en extra input

Er werd een prettige sfeer gecreeerd, om laagdrempelig en zonder al te veel spanning met elkaar te kunnen oefenen. Mensen werden op hun gemak gesteld en in hun kracht gezet wanneer dat kon.... Er werd een prettige sfeer gecreeerd, om laagdrempelig en zonder al te veel spanning met elkaar te kunnen oefenen. Mensen werden op hun gemak gesteld en in hun kracht gezet wanneer dat kon. Desondanks vond ik het verloop van de dag heel chaotisch, we gingen alle kanten op qua oefeningen en ik was soms echt kwijt met welk onderdeel we bezig waren en met welk doel. Tegelijkertijd sloten de oefeningen goed aan op vragen uit de groep en hebben we fijn met elkaar kunnen werken.

Lesmateriaal was op orde, de lesstof werd op een duidelijke manier uitgelegd. De rollenspellen om het in de praktijk te brengen waren intressant om de geleerde theorie toe te passen.

Deze training biedt handvatten in situaties die je tegenkomt wanneer je start met leidinggeven.

Mark van Iersel

Zeer effectief dankzij de docent, hij zorgde ervoor dat alle stof praktisch naar voren kwam door middel zijn eigen ervaringen. Tevens kon hij door zijn ervaring heel doelgericht ieder helpen met... Zeer effectief dankzij de docent, hij zorgde ervoor dat alle stof praktisch naar voren kwam door middel zijn eigen ervaringen. Tevens kon hij door zijn ervaring heel doelgericht ieder helpen met zijn individuele leerdoelen.

De laatste oefening dat je tegenover elkaar moest gaan staan en elkaar moest nadoen, dus alleen het non-verbale, vond ik op dat moment van de cursus niet een goede oefening. We waren al veel verder en dit voelde een beetje als mosterd na de maaltijd. Het non-verbale was al veel eerder naar voren gekomen in andere oefeningen. Mijn advies is om die oefening of weg te laten, of te vervroegen

Deze training was voor mij een intensieve maar hele mooie ontdekkingsreis naar mijn kwaliteiten en waarden om met nog meer zelfkennis mijn koers verder te gaan bepalen. Blij dat ik dit samen met een... Deze training was voor mij een intensieve maar hele mooie ontdekkingsreis naar mijn kwaliteiten en waarden om met nog meer zelfkennis mijn koers verder te gaan bepalen. Blij dat ik dit samen met een fijne groep mensen en onder goede begeleiding heb kunnen doen.

Nicole

Heel leerzaam met heel veel theorie, modellen en achtergrond informatie. Burcu is een heel deskundige trainer!

Yuriy

Leert blijven kalm, rationeel. Leuk om anderen te oontmoeten uit verschillende bedrijven

Esmeralda

Een leerzame training met afwisseling. de theorie was duidelijk en de medecursisten een goede toevoeging.