Walle, Olaf van der

Ik heb verschillende trainingen bij S&N gevolgd. De kwaliteit van de trainingen en trainers blijft op een hoog niveau. Mooi!

Rensen, David

Zeer tevreden over de training en de inhoud ervan. Goede trainer, leuke groep met mensen met verschillende werk achtergrond.

Kastelein, Ruud

Ik heb deze training uitgezocht als vervolg op een eerdere (vooral ingestoken op zelfreflectie) waarbij ik deze keer behoefte had aan een meer praktisch ingeschoten training. Dat is wat mij betreft... Ik heb deze training uitgezocht als vervolg op een eerdere (vooral ingestoken op zelfreflectie) waarbij ik deze keer behoefte had aan een meer praktisch ingeschoten training. Dat is wat mij betreft ook gelukt. Verder was er al heel snel vertrouwen en openheid tussen de deelnemers, een mooie mix tussen meer en minder ervaren mensen van uiteenlopende leeftijden, wat zeker heeft bijgedragen aan het gezamenlijk resultaat. Al met al een zeer prettige ervaring.

Boxtel, Koen van

Super leuke training waarbij je waardevolle inzichten krijgt die je direct in de praktijk kan brengen. Ik zou de training ook zeker aanraden!

Dam, Wilbert van

Ik zit nog middenin het afrondingstraject, dus dat vind ik nu nog even moeilijk aan te geven.

Exalto, Catherine

Was een hele fijne ervaring, kundige trainer, fijne groep en goede locatie. Heb veel geleerd en ervan genoten.

Yaqubi, Baryalay

Het was een goede ervaring, vooral voor mij die nieuw was in de Nederlandse taal en het was de eerste keer dat ik een volledig gespecialiseerde cursus in de Nederlandse taal en in Nederland... Het was een goede ervaring, vooral voor mij die nieuw was in de Nederlandse taal en het was de eerste keer dat ik een volledig gespecialiseerde cursus in de Nederlandse taal en in Nederland meemaakte. De instructeur en klasgenoten gingen goed met me om en gingen geduldig om met mijn zwakte in het Nederlands, de voertaal van de cursus. Ik dank hen allemaal voor hun medewerking.

Vuulink, Colette

Interessante training die direct goed is toe te passen in de praktijk. Goede combi tussen informatie en het oefenen in groepen of klassikaal.