Professionele training en goede combinatie van theorie en praktijk/oefenen.
Interessante dag die mij nieuwe inzichten hebben gegeven en een tips.
Bij de start van de opleiding had ik geen goed idee wat ik kon verwachten. naarmate de tijd vorderde werd me het concept van overtuigingskracht duidelijker en werd het ook genoeg concreet gemaakt....Bij de start van de opleiding had ik geen goed idee wat ik kon verwachten. naarmate de tijd vorderde werd me het concept van overtuigingskracht duidelijker en werd het ook genoeg concreet gemaakt. Dit vond ik een verrassend inzicht
Amir Hassan Akhavan Rasouli
De vorige training was prefect!
Fijn mensen in de groep, goede chemie onderling. Ik denk dat we elkaar echt hebben versterkt. Mooie mix tussen theorie en praktische oefeningen.
Het was een fijne training. Praktisch en interacties waren heel helpvol. De trainer was heel fijn en heeft de training aangepast op wat de groep wilde en dat is heel belangrijk en fijn.
Heel nuttige cursus met fijne mede cursisten en uitsteken geleid door Karin
Ruben
Erg goed. Dat kwam met name door te trainer, die veel maatwerk bood en door ruime werkervaring ook veel praktijkvoorbeelden had.
Ik heb een top ervaring gehad met een top coach. Veel stof geleerd die ik kan toepassen binnen mijn huidige functie.
De training was leerzaam, soms confronterend en maakt dat ik bepaalde onderwerpen verder wil oppakken.