Campman, Ingrid

Ik heb veel geleerd dat ik direct kan toepassen, het blijft niet hangen in de theorie, maar het maakt wel nieuwsgierig naar meer theorie. Kundige trainster, perfecte leeromgeving, de opbouw van de... Ik heb veel geleerd dat ik direct kan toepassen, het blijft niet hangen in de theorie, maar het maakt wel nieuwsgierig naar meer theorie. Kundige trainster, perfecte leeromgeving, de opbouw van de training kon iets beter, maar daar wordt al aan gewerkt. Ik kan deze training echt aanbevelen, ook voor mensen met macht ;-).

Keil, Bianca

Een meerwaarde om te volgen met een inspanning dat goed in te passen is in mijn belastbaarheid in mijn werk. Daarnaast goed praktisch toepasbaar en met een mooie groep mensen.

Coelewij, Bob

Heel leerzaam en stimulerend voor mijn ontwikkeling. Schouten & Nelissen staat heel goed bekend en bij mijn werkgever KLM heb ik in het verleden ook in-house trainingen gehad van SN waardoor zij... Heel leerzaam en stimulerend voor mijn ontwikkeling. Schouten & Nelissen staat heel goed bekend en bij mijn werkgever KLM heb ik in het verleden ook in-house trainingen gehad van SN waardoor zij vwb mij voorkeur hebben.

Plooster, Sandra

De training is direct toe te passen in de praktijk, heel fijn dat we goed konden oefenen met de groep. De hoeveelheid theorie was minimaal en prima, heel mooi hoe dit direct gebruikt werd in de... De training is direct toe te passen in de praktijk, heel fijn dat we goed konden oefenen met de groep. De hoeveelheid theorie was minimaal en prima, heel mooi hoe dit direct gebruikt werd in de training en niet alleen als "theoriemateriaal" uitgedeeld wordt.

Neelen, Dick

De training is precies wat ik er van verwacht had. Hij voldeed aan al mijn wensen. Het geleerde is direct toepasbaar in mijn dagelijkse werkomstandigheden.

Klaassen, Stijn

Een duidelijk en beknopte introductie in agile scrum, die samen met oefeningen een interessant tipje van de sluier oplicht hoe het in de praktijk kan werken

Eskes, Rob

Prettige training. Docent met kennis en kunde maakt je bewust van het onderwerp time management. Veel informatie is eigenlijk al bekend, maar het mooie van de training is dat er benadrukt wordt dat... Prettige training. Docent met kennis en kunde maakt je bewust van het onderwerp time management. Veel informatie is eigenlijk al bekend, maar het mooie van de training is dat er benadrukt wordt dat je het nu zelf ook in de praktijk moet brengen Daarbij worden er handige tips en tricks gegeven.

Beek, Patrick van

Mooie, leerzame en toepasbare module.