6 /10

SterSterSterLege sterLege ster

checkbox58% beveelt Knuz.nl aan!

Aanbod van leden op Knuz
6.2/10
Gebruiksgemak van de site
6.6/10
Klantvriendelijkheid van de helpdesk

Vrouw

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Pedo site Gekken boven de 60 vragen email adressen en whatsapp nummers Pas daar mee op

Lvv48

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb hier hele slechte ervaringen mee. Het inloggen is een ramp. Al 3 keer mijn wachtwoord veranderd omdat het niet lukte. En nu kom ik er helemaal niet meer in.

Minder reclame en bewegende beelden Ook reageren op berichten is ingewikkeld

Marcel

Zeer traag en wordt gestoord van de reclame

Minder reclame en sneller pagina laden

Possible High potential

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ondanks meerdere pogingen om de redactie van Knuz te activeren, heb ik de moed opgegeven. Derhalve tracht ik dit via deze weg te doen. Zowel middels een mannelijk als vrouwelijk fake profiel worden de regelmatig contacten gelegd met de verkeerde intenties. De methode is immer hetzelfde. Eerst een opbouw van het contact via de mail. Initiatief ligt hierin steevast bij de vaker. Dan wordt er een triest levensverhaal gedeeld. Ondertussen wordt er ook medegedeeld dat ze voor de aankoop van goederen in het buitenland verkeren. Na enkele dagen komt het verhaal dat er problemen zijn met de betaling van de aangekochte goederen en of je dan middels crypto vouchers haar of hem de gelegenheid wil geven alsnog de betalingen tot stand te brengen. De lieve woordjes vliegen je dan rond de oren. Dit allemaal terwijl je betrokkene nog nooit in levende lijve hebt ontmoet of via telefoon hebt gehoord. Kortom verifieer altijd met wie je te maken hebt. Het betrof in mijn geval een Tilburgse onderneemster die aldaar een winkeltje dreef (volgens de aangeleverde info). Maar zelfs de naam van het winkeltje werd niet vrijgegeven, terwijl ze wel haar (fake) naam en en geboortedatum deelde! Uit de fotootjes bleek duidelijk dat de foto’s een Belgische dame betrof, waarvan ik niet weet of die ook de drijvende kracht achter de poging tot oplichting is. De nickname van mijn fakeprofiel betrof Tulip54.

De mensen achter de echte (niet fake) profielen beter beschermen tegen de oplichters met fake profielen op de site.
Gratis datingsite.

???

nikko

word telkens gebloky door reklame

Sterke punten van Knuz
luisteren naar de gebruikers en er zijn als je er moet zijn beter bereik baar zijn

Gerry

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waardeloze site, enorm veel fake accounts, vooral uit het Oostblok, oplichters!!!!

Fake accounts verwijderen als die doorgegeven worden, maar Knuz doet niets!!!!!!
GEEN

Peet

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waardeloos ik raad het iedereen af pagina reageert niet door de vele advertenties

Gooi die advertenties eruit

Dom

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Het stikt er werkelijk van de fakers ( lees oplichters) Knuz zou handmatig de profielen controleren. Ze doen helemaal niets. Ze leven alleen van de advertenties..verder interesseert ze het geen reet. Ach gemiddeld zit er nog maar zo,n honderd personen op .knuz is ter ziele..maar goed ook!!!

Marja Willemsen

Knuz is gewoon een heel erg goede en leuke gratis datingsite ... je kunt er zoveel mee !!

Op je mobieltje werkt het iets lastiger...omdat je dan veel reclame,s moet wegklikken
Sterke punten van Knuz
Gewoon goed , je kunt precies zien wie er naar je gekeken hebt e.d. heel makkelijk ... alleen ... niet alle leden zijn niet allemaal betrouwbaar... misschien omdat het gratis is, zit Jan en allemaal erop... maar daar kan knuz niets aan doen !!

Jannie

SterSterLege sterLege sterLege ster

slecht

beter voorselektie met mannen

Claudia

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De overload aan reclames zorgen ervoor dat je de berichten niet kunt lezen, of niet bij de "knoppen" kunt.

Een update in het programma naar de huidige tijd. Ik begrijp de reclames maar plaats ze dan zo dat je nog wel de functies kunt beheten
Geen computer die voorstelt

Elisabethmaria

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Niet fijn kan niet op mijn profiel wat ik ook doe al aangeschreven??? maar hoor niets weet echt niet wat ik moet doen??? Krijg best leuke reactie,s maarrr heb hier niets aan kan niet reageren balen

Beter bereikbaar zijn want met de side schiet je niets op

Alex

SterSterSterHalve sterLege ster

Op zich prima site, leuke relaties en vriendschappen aan over gehouden. Een enorm gebrek is het contact met een beheerder. Dat is er niet. Iets veranderen gaat niet, opzeggen gaat niet. Het systeem is ook gevoelig voor welke apparaat je gebruikt en of je deze verticaal of horizontaal gebruikt.

Systeem mag best een keer geüpdatet worden en contact met beheerders is er niet.
Sterke punten van Knuz
Zelf op zoek kunnen zonder dat een computer programma voor jou zoekt. Zoek filters vind ik goed. Chatten gaat makkelijk.

Knuz.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Knuz.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 6/10