Zeer goede en passende verkoop service, niets is te gek voor Jasper...! Het leggen van ons PVC laminaat was uit de kunst, netjes gelegd en met plinten alles netjes afgewerkt, bij de "in het...Zeer goede en passende verkoop service, niets is te gek voor Jasper...! Het leggen van ons PVC laminaat was uit de kunst, netjes gelegd en met plinten alles netjes afgewerkt, bij de "in het zicht plinten" werden zelfs nog de naadjes tussen de muur en plint afgekit. We hebben er een mooie vloer door gekregen, de overgebleven dozen laminaat werden direct weer ingenomen en het teruggestorte bedrag stond eerder op onze bankrekening dan dat we thuis waren. Jasper bedankt voor alle goede service en zeker tot een volgende keer.!
H Bos
Jasper heeft erg goed de tijd genomen om naar onze situatie en wensen te luisteren en daarna een aantal opties voor te dragen. We hadden vooraf niet voor pvc gekozen, maar zijn er nu erg blij mee!...Jasper heeft erg goed de tijd genomen om naar onze situatie en wensen te luisteren en daarna een aantal opties voor te dragen. We hadden vooraf niet voor pvc gekozen, maar zijn er nu erg blij mee! We zouden Floorsite zeker aanbevelen!
Frans
Fijn en goed geadviseerd, een prettige communicatie met Jasper. Prettige ervaring!
Freek
Super bedrijf! We hebben een vloer aangekocht die we zelf hebben gelegd. Na het aanbrengen van de egaline was de vloer nog steeds niet vlak. Jasper is zelf langs gekomen en heeft zelfs nog geholpen...Super bedrijf! We hebben een vloer aangekocht die we zelf hebben gelegd. Na het aanbrengen van de egaline was de vloer nog steeds niet vlak. Jasper is zelf langs gekomen en heeft zelfs nog geholpen met een nieuwe laag egaline. Wat een super service! Dit bedrijf is van harte aan te bevelen!
Zeer tevreden, een echt no nonsens bedrijf. Komen afspraken na en hebben een prima legservice. Een verademing t.o.v de vele zaken die we eerst bezocht hebben.
Wout Smelt
Aangezien ik zelf weinig verstand van vloeren heb was Floorsite een uitkomst. Ik had het gevoel dat ik meegenomen werd bij alle keuzes welke ik diende te maken en ben meer dan tevreden over het...Aangezien ik zelf weinig verstand van vloeren heb was Floorsite een uitkomst. Ik had het gevoel dat ik meegenomen werd bij alle keuzes welke ik diende te maken en ben meer dan tevreden over het eindresultaat.
Martin
Op aanraden van een kennis de showroom van Floorsite bezocht voor een vloer voor ons nieuwe huis in Amersfoort (woonkamer). Zeer vriendelijk geholpen door de eigenaar die goed de tijd voor ons nam...Op aanraden van een kennis de showroom van Floorsite bezocht voor een vloer voor ons nieuwe huis in Amersfoort (woonkamer). Zeer vriendelijk geholpen door de eigenaar die goed de tijd voor ons nam en ons ook uitstekend kon meedenken welk type vloer het meest geschikt is voor ons type woning / lichtinval / vloerverwarming etc. Hele nette offerte uitgebracht die ook een stuk lager uitviel dan andere vloerzaken die we hebben bezocht. Vloer ligt inmiddels en kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn met Floorsite. Een dikke aanrader, chapeau!
Giel
We hebben een mooie laminaat vloer gekocht voor ons nieuwe huis. We hebben goede adviezen gekregen over welke vloer het beste zou passen en hoe we die kunnen onderhouden. Al met al een goede service...We hebben een mooie laminaat vloer gekocht voor ons nieuwe huis. We hebben goede adviezen gekregen over welke vloer het beste zou passen en hoe we die kunnen onderhouden. Al met al een goede service en een lekkere kop koffie.
Adam Kronenberg
Positieve ervaring! Vloer is netjes gelegd. Ik had wat te weinig pvc besteld, maar door zeer nauwkeurig werken was er geen tekort. De mannen waren netjes op tijd en hebben de rommel ook opgeruimd en...Positieve ervaring! Vloer is netjes gelegd. Ik had wat te weinig pvc besteld, maar door zeer nauwkeurig werken was er geen tekort. De mannen waren netjes op tijd en hebben de rommel ook opgeruimd en meegenomen.
Stegers
In de winkel waren ze erg geduldig omdat we veel vragen hadden. Alle vragen werden netjes beantwoord. Wij hebben nu een mooie vloer voor een lage prijs. Ben erg blij mij onze aankoop!