Susan

De Miracle Roadmap is niet zomaar een cursus. Het zijn mensen, het is samenZijn, het is liefde , het is verbinding, je welkom voelen, je thuis voelen, je mag voelen wat je voelt, jezelf ontdekken in... De Miracle Roadmap is niet zomaar een cursus. Het zijn mensen, het is samenZijn, het is liefde , het is verbinding, je welkom voelen, je thuis voelen, je mag voelen wat je voelt, jezelf ontdekken in waar je op aangaat, het is geven en ontvangen, ontdekken dat je niet voor jezelf leeft , dat je samen leeft met alle pijn , verdriet en blijheid van je leven en dat het oke is . Je bent helemaal goed zoals je bent en dat mag en kan bij de MRM. Het is de meest liefdevolle plek die ik ken om te zijn met jezelf en het universum.

Wonderen in je leven

Matthijs Kassies

Ik heb een prachtige reis gemaakt en veel van mezelf ontdekt. Pijn van binnen waar ik niet bewust van was ben ik tegen gekomen en ben ik mee gaan werken. Daarmee heb ik hele krachtige stappen gezet.

Zeer gaaf!

Esther Boy

Ik heb 2x aan de MR meegedaan en eigenlijk ben ik nog bezig want het pruttelt na. Er zijn processen en veranderingen in gang gebracht die ik niet had kunnen bedenken. En "the best is yet to come".... Ik heb 2x aan de MR meegedaan en eigenlijk ben ik nog bezig want het pruttelt na. Er zijn processen en veranderingen in gang gebracht die ik niet had kunnen bedenken. En "the best is yet to come". Praktische informatie, leuke oefeningen, een heerlijke sfeer en zoveel mensen die met hetzelfde proces bezig zijn: een unieke ervaring die vraagt om meer. Ik ben super blij dat ik meegedaan heb!

Geef een titel aan je review

Zoveel meer dan ik verwacht had

Ingrid Stornebrink

Omringt zijn door gelijkgestemde in een veilige,respectvolle positieve,warme omgeving

Verwachtingsvol

Brigitte

Ik was verbaasd over de grote van de groep maar wat was het fijn.
Het voelde als een warm vertrouwd bad.
Ik doe hem nog een keer want ben er nog niet klaar mee.
De verandering is...
Ik was verbaasd over de grote van de groep maar wat was het fijn.
Het voelde als een warm vertrouwd bad.
Ik doe hem nog een keer want ben er nog niet klaar mee.
De verandering is ingezet. 😀

Warm bad

Karel van Norel

Eindelijk een puzzel gevonden waar de stukjes op zijn plek vielen. Wow wat een mooie liefdevolle dagen heb ik meegemaakt tijdens de live-dagen. Zoveel schone tranen heb ik nog nooit laten vloeien en... Eindelijk een puzzel gevonden waar de stukjes op zijn plek vielen. Wow wat een mooie liefdevolle dagen heb ik meegemaakt tijdens de live-dagen. Zoveel schone tranen heb ik nog nooit laten vloeien en wat voelde het goed, een warm nest.

Puzzeltocht

Natasja

MR was in een woord magisch…

Magisch

Annelien

Mix van coaching, spiritualiteit, wetenschap, zelfzorg en religie. Goede open sfeer, veel gezien, geleerd, veranderd. Goed om je te realiseren dat het onderliggende geloof is gebaseerd op “een... Mix van coaching, spiritualiteit, wetenschap, zelfzorg en religie. Goede open sfeer, veel gezien, geleerd, veranderd. Goed om je te realiseren dat het onderliggende geloof is gebaseerd op “een Cursus in Wonderen”, dat was voor mij uiteindelijk een afknapper omdat ik andere waarden heb en had ik graag van tevoren geweten. Voor de rest supergoed.

Wonderen

Marianne

Het is heel fijn om individueel en samen met een groep mensen te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Arjan en David inspireren op een nuchtere open manier en putten uit 10 jaar ervaring en dat... Het is heel fijn om individueel en samen met een groep mensen te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Arjan en David inspireren op een nuchtere open manier en putten uit 10 jaar ervaring en dat merk je.

Aanrader

Carla van Kempen

MRM 1: weten en voelen: thuisgekomen bij mezelf.
MRM 2: verdieping, geven en ontvangen vanuit heelheid. Het niet weten omarmen en met kleine stapjes meemaken, ook na het programma. MRM 1: weten en voelen: thuisgekomen bij mezelf.
Eerbied voor de totale echtheid waarmee het programma vorm krijgt, onstaat in het moment.
MRM 3: a way of life zoals Arjan al benoemde, blij in September weer verder te gaan.

Thuiskomen