Heel tevreden: kwalitatieve service, advies en informatie. Zeer accurate opvolging en oplossingsgericht handelen.
Bert Wermer
Ik had een onderdeel nodig van een wat ouder navigatiesysteem. Wielrenner.info heeft contact opgenomen met de leverancier,waar hun dealer van zijn, en nu krijg ik een volledig systeem opgestuurd....Ik had een onderdeel nodig van een wat ouder navigatiesysteem. Wielrenner.info heeft contact opgenomen met de leverancier,waar hun dealer van zijn, en nu krijg ik een volledig systeem opgestuurd. Top service. Tevens een mooie webshop en niet duurder dan de hele grote webshops
J. Zevenbergen
Geheel nieuw en zonder ervaring in de wielrennersport werd ik via de whatsapp uitstekend, zeer snel en enthousiast geholpen bij het uitkiezen van de juiste buitenbanden en binnenbanden voor mijn...Geheel nieuw en zonder ervaring in de wielrennersport werd ik via de whatsapp uitstekend, zeer snel en enthousiast geholpen bij het uitkiezen van de juiste buitenbanden en binnenbanden voor mijn tweedehands racefiets.
Tonnaer
Ik had een stuk gelopen achterwiel , via wielrenner.shop binnen de 2 dagen geholpen en verder kunnen trainen , via de whatts app direkt contact gehad en zeer goede begeleiding ,, top werk !
Robbin groot
Prima geholpen bestel zeker nog eens
Cees
Wat een geweldige sevice! Dankjewel 😃
John
Top service
Roel
Snelle levering - Ik kocht de Sport2X T-PRO bibshort - top product. Spijtig van de dikke naden. Hier zou flatlock naden het feest helemaal top maken.