Top bedrijf altijd goed
Reactie Oranje Taxi Service:
Goede kwaliteit en service en op tijd
Ruim op tijd thuis opgehaald, nette auto en chauffeur !
Graag volgende keer weer ! Top bedrijf !
Netjes telefonisch contact om te bevestigen dat chauffeur onderweg is en over eventueel ophaalpunt
De prijs is zeer gunstig tov andere aanbieders
Bedankt voor uw positieve reactie en we vinden het fijn dat u uw mening heb gedeeld met ons. Wij stellen dit zeer op prijs. Wij hebben inderdaad verschillende mobiele pin apparaten, we zullen in de...
goede service
keurige chauffeur
uitstekende prijs - kwaliteitsverhouding
Je zou zeggen de prijs maar het blijkt dus dat goedkoop toch altijd weer duurkoop is...
Reactie bedrijf 29/05/2017
Na intern onderzoek:
Helaas deze reactie is niet van één van onze klanten.
( Unfortunately this reaction is not from one of our clients. )
Reactie bedrijf...
Vriendelijke chauffeurs.
Reactie door bedrijf 29/05/2017
Na intern onderzoek:
Helaas deze reactie is niet van één van onze klanten.
( Unfortunately this reaction is not from one of our clients. )
Reactie...
Altijd op tijd.