Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Relatief goedkoop
Chauffeurs lijken wel onder veel druk te staan en nmen daarom wel regelmatig contact op of ze iets eerder/later kunnen komen.
Relatief goedkoop
Ruim op tijd een sms met update over ophaaltijd, prijs - kwaliteit verhouding, keurige en betrouwbare chauffeurs
Ik kan niets ter verbetering bedenken!
Punctueel, keurige auto’s, keurige chauffeurs, en dat alles voor minder geld dan bij Schiphol Lang Parkeren.
Bij afzetten op Schiphol werd verteld dat we ook weer buiten bij de vertrekhal opgehaald zouden worden, maar de chauffeur die ons op kwam halen zei dat dat niet toegestaan was, en we moesten weer...
Altijd op tijd.
Omdat alles vooraf is geregeld en betaald hoef je nergens meer aan te denken.
Ik las dat sommige mensen vooraf een smsje kregen met de verwachte aankomstijd. Wij hebben dit niet gehad. Was verder ook niet erg, maar misschien handig om hier een eenduidig beleid voor te voeren?
Sterke punten: precies op de afgesproken tijd ophalen van huis.
Smsjes vooraf, dat geeft vertrouwen dat het goed gaat.
Het tijdstip van ophalen vanaf de luchthaven op de terugweg is wat onzeker. Maar dat is van minder belang dan op de heenweg. Zou wel fijn zijn als dat ook als vooraf gepland kan verlopen. Je bent...
super vriendelijke chauffeur
vooral zo doorgaan!