8.9 /10

checkbox93% beveelt Faircab aan!

Advies
SterSterSterSterLege ster
Communicatie
Deskundigheid

Wim Prinssen

Betr. rit 7264149, Huizen / Schiphol retour. communicatie vooraf en tijdens ritten via WhatsApps verliep uitstekend met de, prima chauffeurs, tel. vragen aan kantoor werden geduldig beantwoord of werd snel terug gebeld.Bij terugreis heeft chauffeur, door problemen bij bagage afhandeling, meer dan 'n uur op ons staan wachten, deze begreep en heeft zonder klagen koffers in auto gelegd en ons, midden in de nacht thuis gebracht.

Nette betrokken kerels, ja, ook de prijs was concurrerend
In mijn beleving niet nodig, wanneer jullie deze kwaliteit kunnen vasthouden

Smeeing

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geen enkele communicatie voor de rit, bv avond ervoor. Afgesproken tijd geen taxi,gebeld..onduidelijk werd gezegd dat iemand onderweg was, kwartier over tijd weer gebeld, ja binnen 10 min zou er iemand komen. Half uur te laat op weg naar Schiphol, de aardige chauffeur kon er niets aan doen, die had net een telefoontje gekregen. Terugweg zelfde verhaal,geen communicatie, afgesproken tijd niemand..na gebeld te hebben kwam er iemand 1 kwartier later. Onvriendelijke chauffeur.sprak geen woord, moest achterin zitten en door zijn rijstijl werd ik ook nog kotsmisselijk. Geen Faircab meer voor mij!

Ik kreeg een app dat ik de heenreis tijd niet juist had ingevuld en dat klopte
Communicatie, gewoon een telefoontje vd chauffeur

Joshi

Reliable taxi service

Antwoord Faircab

Dear Joshi, Thank you so much for your kind words. We hope to see you once again in our taxi's. Kind regards, Faircab

Rayis

Goede service en niet duur

Sabrina

Zeer goede ervaring. Nette chauffeur

Beste Sabrina, We zijn blij met jouw reactie! Tot snel, team Faircab

Versteeg

Fijne ervaring! Goed advies over ophaaltijden. Zeer flexibel bij gewijzigde vlucht.

Lotte Dinkelman

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Taxi kwam niet opdagen. Telefoon werd niet beantwoord

Kom je afspraken na Beantwoord de telefoon

Antwoord Faircab

Beste Klamer, Wat vervelend dat de taxi te laat was. We begrijpen dat je er voor kiest om niet te wachten. In dit geval had de chauffeur pech. Hij geeft aan dat hij jou gesproken heeft en dat hij binnen 20 minuten na ophaaltijd bij jou kon zijn. Helaas hadden we geen auto dichterbij. We gaan ons netwerk verder uitbreiden zodat dit in de toekomst beter opgelost kan worden. Hartelijke groet, Team Faircab

I. Bakker

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht taxi kwam niet opdagen s nachts om 2.30 waren niet te bereiken op eigen kosten met taxi naar Schiphol kreeg mail dat alles vergoed zou worden heeft heel veel mailtjes en SMS berichtjes gekost want telefoon werd niet meer opgenomen

Zie boven
Telefoon niet opnemen

Antwoord Faircab

Hoi Ingrid, Wat vervelend dat je ons niet tijdig kon bereiken toen de taxi te laat was. We zijn blij dat je toch nog op tijd kon zijn op Schiphol en wij vinden het niet meer dan vanzelfsprekend dat we de taxi & jouw extra kosten vergoed hebben. Ondanks de vervelende ervaring zijn we blij dat we het samen op hebben kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Team Faircab

Jason

Top ervaring

Op tijd opgehaald en ook op tijd afgeleverd op plaats van bestemming

Jasper Kokx

Heel goed

Goed bereikbaar, flexibel en aardige chauffeur

Michelle

Meerdere keren gebruik gemaakt van het vervoer naar de luchthaven. Alle keren een zeer prettige rit gehad.

Zeer vriendelijk personeel wat altijd netjes op de afgesproken tijd aanwezig is.

Dirk Hamer

Goedkoop, nette chauffeurs
Uitleg over ophalen op Schiphol

Faircab verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Faircab heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10