Reviews

NTI-nl

8 / 10
1818 beoordelingen
Schrijf beoordeling

81% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Examens
7.2/10
Niveau Opleiding
7.8/10
Studie-programma
7.8/10
Docenten
7.6/10
Flexibiliteit
7.8/10
Praktijk workshops
7.6/10
Mentor
7.4/10
Studie-materialen
7.8/10

1818 Reviews

Maarten Molenaar

8/10

Bevalt me heel goed. Heb ervaring met andere scholen voor thuisstudie, nti is de beste tot nu toe.


Sarina

10/10

Ik vind het fijn om mijn studie bij de NTI te volgen. De begeleiding is goed en de informatie is duidelijk. Bij een vraag wordt je vaak snel geholpen, dus kan je snel weer verder.
Ik zou de...
Ik vind het fijn om mijn studie bij de NTI te volgen. De begeleiding is goed en de informatie is duidelijk. Bij een vraag wordt je vaak snel geholpen, dus kan je snel weer verder.
Ik zou de NTI echt aanraden aan mensen!


Karen

10/10

Zelf ben ik blij dat ik voor NTI heb gekozen. De vorm van studeren past bij mij, ondanks dat het veel zelfdiscipline vraagt. Als ik weer voor NTI moest kiezen, deed ik dit. Ik heb er voor gekozen om... Zelf ben ik blij dat ik voor NTI heb gekozen. De vorm van studeren past bij mij, ondanks dat het veel zelfdiscipline vraagt. Als ik weer voor NTI moest kiezen, deed ik dit. Ik heb er voor gekozen om de voltijd variant te volgen. Dit hield in dat ik elke maandag in Leiden moest zijn voor de opleiding. Dit werkte voor mij prettig, omdat er op deze manier toch wat meer ‘controle’ was. Verder hebben wij daarom een ‘vaste’ mentor, wat ook erg prettig is.


Kimberley De Ruiter

8/10

Een fijne opleiding, je krijgt hulp wanneer nodig en de flexibiliteit past goed bij mijn huidige situatie.


Kimberley De Ruiter

8/10

Een fijne opleiding, je krijgt hulp wanneer nodig en de flexibiliteit past goed bij mijn huidige situatie.


Yasmine Wenning

10/10

Ik vind het fijne leerstof en erg interessant


Jonna Kessels

8/10

Studeren op eigen tempo is fijn, maar een beetje meer een stok achter de deur zou fijn zijn voor als je dit nodig hebt. Verder een prima opleiding.


Jo

1/10

Ik ben zeer teleurgesteld en zeer boos op de klantenservice van NTI, ik ben aan een 3 jarige HBO opleiding begonnen maar wilde na 1 jaar stoppen en heb 3 maanden van te voren schriftelijk en... Ik ben zeer teleurgesteld en zeer boos op de klantenservice van NTI, ik ben aan een 3 jarige HBO opleiding begonnen maar wilde na 1 jaar stoppen en heb 3 maanden van te voren schriftelijk en aangetekende brief verstuurd.
Nu kan ik niet opzeggen want dit had met een mail gemoeten.
Ik ga niets meer betalen en ga een advocaat laten aansluiten. Ik zal nooit meer een opleiding gaan volgen bij NTI en zal deze nooit aanbevelen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Marjon Goos

10/10

Ik twijfelde tussen een BBL-opleiding via het Noorderpoort te Groningen en dan 1 dag in de week naar school of thuisstudie via het NTI. Ik heb 1 doel voor ogen en dat is een diploma halen. Helaas... Ik twijfelde tussen een BBL-opleiding via het Noorderpoort te Groningen en dan 1 dag in de week naar school of thuisstudie via het NTI. Ik heb 1 doel voor ogen en dat is een diploma halen. Helaas kon ik geen betaalde werkplek op tijd vinden, dus besloot ik middels een thuisstudie de opleiding te doen bij NTI. Naast mijn baan in de retail, liep ik stage om zo m’n studie te bekostigen. Omdat je per maand relatief weinig betaald was dit een haalbare oplossing. Daarnaast kon ik naast stage mijn eigen studie tijd bepalen en zelf examens inplannen. Hierdoor heb ik veel plezier gehad in het volgen van de opleiding bij NTI. Inmiddels zit ik na 2 jaar in de slotfase van de opleiding.


Esmee Lafontaine

10/10

Voordat ik begon met de opleiding toegepaste psychologie wist ik niet goed wat ik moest verwachten, maar ik ben positief verrast. Ik vind de opleiding super leuk en ben blij dat ik voor NTI heb... Voordat ik begon met de opleiding toegepaste psychologie wist ik niet goed wat ik moest verwachten, maar ik ben positief verrast. Ik vind de opleiding super leuk en ben blij dat ik voor NTI heb gekozen. De leerstof en het studiemateriaal zijn super interessant. Daarnaast zijn ondanks de invloed van corona, de lessen goed geregeld en is de klantenservice goed bereikbaar. Zeker een aanrader.