Reviews

NTI-nl

8 / 10
1837 beoordelingen
Schrijf beoordeling

81% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Examens
7.2/10
Niveau Opleiding
7.8/10
Studie-programma
7.8/10
Docenten
7.6/10
Flexibiliteit
7.8/10
Praktijk workshops
7.6/10
Mentor
7.4/10
Studie-materialen
7.8/10

1837 Reviews

Veronique Van Starrenburg

10/10

Prettig om eigen tempo te bepalen. Pas een hoop toe in mijn stage en dagelijkse werk.


Hicham

1/10

Slechtste service die ik ooit hebt meegemaakt

Sterke punten

Niks

Verbeterpunten of tips

De hele klantenservice


René Bos

10/10

Mijn ervaring met studeren via het NTI is zeer positief. Het werkt voor mij heel fijn dat ik compleet vrij ben in hoe ik mijn opleiding uitvoer. De eigen keuzes in modules, zelf m'n examens in... Mijn ervaring met studeren via het NTI is zeer positief. Het werkt voor mij heel fijn dat ik compleet vrij ben in hoe ik mijn opleiding uitvoer. De eigen keuzes in modules, zelf m'n examens in plannen en mijn eigen tempo bepalen werkt voor mij heel goed.


Camille Heusinkveld

10/10

Ik heb net de eerste module met goed gevolg afgerond. Het is wennen om weer te studeren, dat is zo'n 15 jaar geleden, maar de stof is erg interessant en het niveau van de examens geeft me het gevoel... Ik heb net de eerste module met goed gevolg afgerond. Het is wennen om weer te studeren, dat is zo'n 15 jaar geleden, maar de stof is erg interessant en het niveau van de examens geeft me het gevoel dat er hoge eisen worden gesteld aan zowel de aangeboden leerstof als de opgenomen kennis van mij als student. NTI is makkelijk te bereiken via de app bij vragen en er is een fijne startopdracht om je goed te begeleiden voordat je met de eerste module begint. Daarnaast is er veel informatie over de gehele opleiding terug te vinden in mijn persoonlijke account en is de uitleg bij elke te volgen module erg uitgebreid.


Ingrid/stagebedrijf woonvorm

2/10

Hopeloos..nooit aan beginnen.
Op de reactie van mijn vorige review reageren ze dan. Dat ze je gaan helpen via de klantenservice.
Uit eindelijk reageert de klantenservice dus ook niet.

Sterke punten

Geld innen...mooi weer spelen@

Verbeterpunten of tips

Alles


Jorien Elstgeest

8/10

Snelle reactie van de docent. Ik moest even wegwijs worden in de planning en ik merk soms nog wat onduidelijkheid.


Sabina

1/10

Niet doen

Sterke punten

Studie zelf was leuk

Verbeterpunten of tips

Verschrikkelijke service


Mandy

10/10

Je kan studeren wanneer je wilt! Ik doe de klassikale variant, dat betekend dat de lessen al per jaar ingedeeld zijn. Dit motiveert je om steeds bezig te zijn met de studie. Je zit ook met een... Je kan studeren wanneer je wilt! Ik doe de klassikale variant, dat betekend dat de lessen al per jaar ingedeeld zijn. Dit motiveert je om steeds bezig te zijn met de studie. Je zit ook met een standaard clubje en je kan goed samenwerken. Ook de plotselinge corona-crisis hebben ze snel en goed opgepakt.


Ingrid

2/10

NOOIT daar een opleiding doen.
Wel verkopen masr daarna is er geen communicatie mogelijk.
Laatste examentoets is afgewezen, maar niet om goede reden.
Wacht al 3 maanden op.mijn...
NOOIT daar een opleiding doen.
Wel verkopen masr daarna is er geen communicatie mogelijk.
Laatste examentoets is afgewezen, maar niet om goede reden.
Wacht al 3 maanden op.mijn laatste cijfer.
Onderling is er ook zeer slechte communicatie.
HELP?

Sterke punten

Geld innen

Verbeterpunten of tips

Alles in communicatie

Reactie NTI-nl:

Beste Ingrid,
Jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Wil je contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@nti.nl? We willen jouw review graag met je bespreken. Verwijs naar...
Beste Ingrid,
Jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Wil je contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@nti.nl? We willen jouw review graag met je bespreken. Verwijs naar jouw review en vermeld hierbij jouw studentnummer.
Met vriendelijke groet,
NTI