2007 beoordelingen
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.4/10
Bekwaamheid van de monteurs van Isoprofs
7.8/10
Nakomen van afspraken
6.6/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Isoprofs
8.2/10

2007 Reviews

Ron Michielsen

Goed advies, snel en prima uitvoering door vakmensen.

Wat viel u in positieve zin op?

Hoe netjes en nauwkeurig er gewerkt werd.

Lenny van Winssen

Vanaf offerte akkoord gegeven kreeg ik ondanks herhaaldelijk zelf contact opnemen geen bericht terug over datum van plaatsing isolatie. Uiteindelijk werd ik last minute gebeld om dezelfde middag op... Vanaf offerte akkoord gegeven kreeg ik ondanks herhaaldelijk zelf contact opnemen geen bericht terug over datum van plaatsing isolatie. Uiteindelijk werd ik last minute gebeld om dezelfde middag op vrijdag nog de isolatie te komen plaatsen. Hier de hele middag voor thuis gebleven maar uiteindelijk was er niet voldoende tijd om de isolatie te plaatsen. De maandag erna zijn de monteurs gekomen. Na twee uur werken werd een waterleiding geraakt waardoor werkzaamheden gestaakt moesten worden. De leiding zou dezelfde dag nog gemaakt worden en de isolatie zou dezelfde dag nog worden afgemaakt. Het contact vanaf moment van kapotte leiding was enorm moeizaam. Het was voor niemand duidelijk wat er nog zou gebeuren en wanneer. Om 18.30 in de avond is de waterleiding pas gemaakt. Er was wederom geen tijd meer om de isolatie te plaatsen. Dit is de dag erna wel gebeurd.
Ik begrijp alle problematiek en dat er zo snel mogelijk gehandeld is. Het gebrek aan fatsoenlijke communicatie heeft mij echter enorm gestoord en laat een vieze nasmaak achter.

Vriendelijke klantenservice

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Isoprofs?

Betere communicatie met onderaannemers en klant

Van Gulik

Verkoper beloofd van alles wat bedrijf niet nakomt zoals de subsidie regeling regelen en afspraken die gemaakt worden niet nakomen sturen personeel (zegt personeel zelf hier aan tafel ) wat normaal... Verkoper beloofd van alles wat bedrijf niet nakomt zoals de subsidie regeling regelen en afspraken die gemaakt worden niet nakomen sturen personeel (zegt personeel zelf hier aan tafel ) wat normaal zolders isoleert en die komen hier spouwmuur isoleren wat ze normaal nooit doen zeggen ze en dus geen ervaring mee hebben, isoleren reeds paar maanden geleden en moeten nog steeds beluchtings roosters plaatsen diverse afspraken gehad maar nog steeds geen roosters neem je dag vrij voor krijg je eind van de dag te horen dat het niet gaat lukken.

Niks positiefs

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Isoprofs?

Doen wat je moet doen en afspraken nakomen en niet iedere keer een rot smoes verzinnen

Norbert

Afspraken worden goed nagekomen.

Wat viel u in positieve zin op?

Niets bijzonders, alles was goed.

Marieke Haagh

De isolatie en het advies is prima, maar jullie zijn telefonisch en per mail niet te bereiken!

Wat viel u in positieve zin op?

advies en installatie waren prima

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Isoprofs?

Graag ondersteuning bij teruggave subsidie. Wat bedoelen jullie met aanleveren betalingsgegevens.

Gewoon prima netjes en duidelijk geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

Hoe duidelijk de jongens waren in wat er ging gebeuren en hoe het in zijn werking gaat

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Isoprofs?

De verkopers meer meegeven voor het afkeuren van woningen zodat niet de jongens dit moeten doen.

En het aangeven hoe (klote) vervelend een zolder te bereiken is met bv gipsplaten of wat dan ook
Zodat er alvast gezegd kan worden dat er eventuele schade kan ontstaan vanwege een lastige draai of wat dan ook
Zo hebben ze bij ons ook de balustrade beschadigd met het aangeven van de platen

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de review.
Fijn te vernemen dat u zo tevreden bent.
Afdeling klantenservice

Paar dingen .... isolatiewaarde 3.5 ipv 4.2 in het gesprek staat wel ( 3.5 goed) in de offerte en toch geen hulp bij subsidie aanvraag

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle levering en hard /snel gewerkt

Heel duidelijk zijn!

Hartelijk dank voor de review.
Excuses voor het feit dat wij de subsidieaanvraag niet voor u kunnen doen.
Dit heeft er mee te maken dat het om 1 isolatie...
Hartelijk dank voor de review.
Excuses voor het feit dat wij de subsidieaanvraag niet voor u kunnen doen.
Dit heeft er mee te maken dat het om 1 isolatie maatregel gaat.
Indien het er 2 zijn kunnen wij de aanvraag voor u doen.
Mochten er verder nog zaken zijn waar u het graag over had gehad dan zien wij graag een mail tegemoet.
Afdeling klantenservice

Ik zit nog steeds te wachten op antwoord hoe of wat is toch van de gekke dat je geen contact met die mensen krijg

tot op heden nog niets

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Isoprofs?

laat eens iets van je horen jullie zijn toch een bedrijf zet alles eens goed op de rails

Geachte meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de review en onze excuses voor het ongemak.
Geachte meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de review en onze excuses voor het ongemak.
Op dit moment is het erg druk maar we hebben uw bericht door gezet naar de desbetreffende persoon met de vraag spoedig contact met u op te nemen.

Raymond van der Ham

Voor mij met mijn eigen technisch inzicht is het advies een welkome aanvulling. Niet moeilijk om de knoop door te hakken op basis van het gesprek.

Het werk wordt snel uitgevoerd.

Wat viel u in positieve zin op?

No nonsense. Alhoewel dit per klant zal verschillen ivm eigen inzicht.

Terugbellen indien gevraagd
Terugbellen indien gevraagd
In de automatisch gegenereerde mail wordt aangegeven dat bij 2 of meer maatregelen subsidie wordt verleend, aan tafel is mij aangegeven dat dit per april ook voor 1 maatregel wordt toegepast..

Tijdens de werkzaamheden zou de contactpersoon controle uitvoeren op de werkzaamheden. Dat is nog niet gebeurd.

Geachte meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de review en de aanvullende tips.
Wij zullen uw aan/opmerkingen intern mee nemen.
Zou u wat betreft de controle een mail willen sturen waarin...
Geachte meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de review en de aanvullende tips.
Wij zullen uw aan/opmerkingen intern mee nemen.
Zou u wat betreft de controle een mail willen sturen waarin u aan geeft wat er precies is afgesproken en met wie?
We zullen dit intern dan verder op pakken en in gang zetten voor u.

F.Gorissen

Nog niet genoeg ervaring met Isoprofs. Alleen vloerisolatie laten uitvoeren, spouwmuur isolatie volgt nog.

Wat viel u in positieve zin op?

Montage volgens afspraak, vriendelijke klantenservice.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Isoprofs?

Een ander bedrijf heeft de montage uitgevoerd. Dat is niet van tevoren aangekondigd en het was prettig geweest als Isoprofs dat wel had gedaan.

Hartelijk dank voor de review.
We gaan er vanuit dat ook de spouwisolatie vlot en netjes zal verlopen.
Mochten zich er toch zaken voor doen waar u niet geheel...
Hartelijk dank voor de review.
We gaan er vanuit dat ook de spouwisolatie vlot en netjes zal verlopen.
Mochten zich er toch zaken voor doen waar u niet geheel tevreden over bent dan zien wij graag een mail tegemoet en zullen er dan spoedig bij u op terug komen.