Jan Grispen
Betrouwbaar. Goede communicatie
Helemaal prima
Snelle levering en super mooi bed
Ik ben tevreden met de aankoop maar de levering was een groot minpunt. Eerst was de levering niet vertrokken volgens planning en kreeg ik een verzoek tot review voor ik m’n levering had, en dan de levering zelf door DPD ( slechtste transporteur internationaal) die de doos gewoon op de oprit zet zonder zelfs aan te bellen. Jammer
Schitterende producten: bedden, bureaus, matrassen etc; prima service.
Kostte even moeite te krijgen wat we exact wilden en mogelijk was maar gelukt met dank aan Maartje die ons voortreffelijk en vriendelijk hielp.
Een van de weinige adressen waar wij nog onze favoriete Prestige matrassen vonden
Prachtige salontafeltjes en prima kwaliteit
Prachtig robuust zwevend bed
Goed geholpen in de showroom Levering ging goed en reacties via mail gingen soepel. Het bed paste perfect in elkaar.
Levertijd duidelijk gecommuniceerd. Prima matras.
Zeer goede kwaliteit, top service en levering.
Zeer goede ervaring! Duidelijk om te bestellen en mooie producten. Bestelde zaken waren net zoals voorgesteld en levering op aangegeven termijn. Ik heb nu al een aantal keer iets besteld bij Gussta en steeds een topservice!
GUSSTA verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GUSSTA heeft de volgende resultaten bereikt:
Betrouwbaar. Goede communicatie
Helemaal prima
Snelle levering en super mooi bed
Schitterende producten: bedden, bureaus, matrassen etc; prima service.
Prachtige salontafeltjes en prima kwaliteit
Prachtig robuust zwevend bed
Levertijd duidelijk gecommuniceerd. Prima matras.
Zeer goede kwaliteit, top service en levering.
GUSSTA heeft de volgende resultaten bereikt: