GUSSTA

Ben je tevreden over je aankoop?

arnout

Prettige hulp in de showroom met als resultaat een werkelijk prachtig bed!

Reactie GUSSTA:

Dank je wel. Daar worden we blij van :)

Kevin

Stevig, stoer bed. Goede service

Reactie GUSSTA:

Dank je wel, fijn om te horen.

arnold camfferman

Vriendelijk ,behulpzaam

Reactie GUSSTA:

Dank je wel. Goed om te horen.

Bart

Levertijd is lang en toen werd mijn bestelling nog later geleverd. Er was geen communicatie vanuit GUSSTA over deze vertraging.

Heb je nog tips of eventuele verbeterpunten?

Levertijd, prijs

Reactie GUSSTA:

Dank voor je reactie. Ik zie inderdaad dat we niet tijdig hebben geleverd, omdat dat momenteel niet haalbaar is. We hebben nu de levertijd van het bureau daarop aangepast. We hadden je daarvan op de... Dank voor je reactie. Ik zie inderdaad dat we niet tijdig hebben geleverd, omdat dat momenteel niet haalbaar is. We hebben nu de levertijd van het bureau daarop aangepast. We hadden je daarvan op de hoogte moeten stellen. Excuus daarvoor.

Tessy Panis

Leuke aparte spullen, geen doorsnee!

Kees Brusse / Valckenhaege Holding BV

Geleverd product voldoet aan de verwachting zoals wordt aangeboden op de site. Correcte aflevering

Frans de Vries

Fijn dat er een showroom is. Uitstekend geholpen!

Reactie GUSSTA:

Dank je wel. Goed om te horen.

Hennie

Aardige en behulpzame mensen met een hoge klantvriendelijkheid! We waren niet helemaal tevreden over het hoofdbord. Zij zorgden ervoor dat het helemaal werd opgelost met een persoonlijke benadering,... Aardige en behulpzame mensen met een hoge klantvriendelijkheid! We waren niet helemaal tevreden over het hoofdbord. Zij zorgden ervoor dat het helemaal werd opgelost met een persoonlijke benadering, echt heel fijn! Dus ja heel tevreden! Prachtig bed, we zijn er heel blij mee. Dankjewel, met name Christian!

Reactie GUSSTA:

Ah super om te lezen. Mooi begin van de maandag :) Heel erg bedankt en graag gedaan uiteraard!

T. Evers

Mooie en goede producten met fijne levering

Heb je nog tips of eventuele verbeterpunten?

Desiree Keur

Goed geadviseerd in de showroom en een prachtig, stevig en stoer houten bed gekocht