9.2 /10

checkbox97% beveelt GUSSTA aan!

Ben je tevreden over je aankoop?

Jan Grispen

Jessica

Snelle levering en super mooi bed

Mieke Vanneste

SterSterSterSterLege ster

Ik ben tevreden met de aankoop maar de levering was een groot minpunt. Eerst was de levering niet vertrokken volgens planning en kreeg ik een verzoek tot review voor ik m’n levering had, en dan de levering zelf door DPD ( slechtste transporteur internationaal) die de doos gewoon op de oprit zet zonder zelfs aan te bellen. Jammer

Jan Willem Klop

Schitterende producten: bedden, bureaus, matrassen etc; prima service.

Dries Zwart

Kostte even moeite te krijgen wat we exact wilden en mogelijk was maar gelukt met dank aan Maartje die ons voortreffelijk en vriendelijk hielp.

Robert Hengeveld

Een van de weinige adressen waar wij nog onze favoriete Prestige matrassen vonden

ROK

Prachtige salontafeltjes en prima kwaliteit

Bouw

Mark Westerhoff

Prachtig robuust zwevend bed

Peter Peeters

Goed geholpen in de showroom Levering ging goed en reacties via mail gingen soepel. Het bed paste perfect in elkaar.

x

Levertijd duidelijk gecommuniceerd. Prima matras.

Gilles Van Daele

Zeer goede kwaliteit, top service en levering.

Antwoord GUSSTA

Dank voor je reactie. En goed om te horen. Daar worden wij altijd blij van! Vriendelijke groet, Team GUSSTA

Geantwoord op

Colette Van Damme

Zeer goede ervaring! Duidelijk om te bestellen en mooie producten. Bestelde zaken waren net zoals voorgesteld en levering op aangegeven termijn. Ik heb nu al een aantal keer iets besteld bij Gussta en steeds een topservice!

GUSSTA verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GUSSTA heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 22 maart 2018

GUSSTA

Stoere bedden, bedombouw en kinderbedden. Van massief hout gecombineerd met staal. ? Gratis verzending & retour ? 30 dagen bedenktijd ? Bestel nu bij Gussta.nl

Veluwezoom 32

1327 AH Almere

Ben je tevreden over je aankoop?

Jan Grispen

Snelle levering en super mooi bed

Mieke Vanneste

SterSterSterSterLege ster

Jan Willem Klop

Schitterende producten: bedden, bureaus, matrassen etc; prima service.

Dries Zwart

Mark Westerhoff

Prachtig robuust zwevend bed

Peter Peeters

x

Levertijd duidelijk gecommuniceerd. Prima matras.

Gilles Van Daele

Zeer goede kwaliteit, top service en levering.

Antwoord GUSSTA

Geantwoord op