9.2 /10

checkbox97% beveelt GUSSTA aan!

Ben je tevreden over je aankoop?

Rob de Kuiper

Wij hebben inmiddels onze derde kast besteld. De service van Gussta is super.

Antwoord GUSSTA

Fijn, dank je wel. Ze staan er ook prachtig. Mochten jullie er nog meer willen dan kan dat uiteraard. :) Team GUSSTA

Esther Rosier

Supermooi bed van oude balken, slaapt heerlijk, en de rand om het bed is heel handig vanuit bed. Heel blij mee. De service was top, zowel bij aankoop als bij levering prettig contact. Absolute aanrader.

Wat fijn. Dank je wel. Heel veel plezier nog van het bed. Team GUSSTA

Danny de Gans

Gewoon weg netjes, nette service, bed werd netjes met 5 weken geleverd, alles netjes verpakt. En uiteindelijk staat die er precies zoals geadverteerd. Zeer tevreden!

Fijn, dank je wel. Dus de aanpassing is helemaal naar wens. :) Team GUSSTA

Pepijn Besselink

Duidelijk. Vriendelijk. Meedenkend. Echt Mens aan de telefoon, ook heel fijn. Top Service. Top product

Antwoord GUSSTA

Dat zijn erg mooie complimenten. Heel erg bedankt. Hiermee gaan we goed het weekend in. :) Team GUSSTA

Lidwien Rolink

Heel goed geïnformeerd over de levering en nachtkastjes zien er geweldig uit

Super, heel erg bedankt. Team GUSSTA

Dianne Proost

Met 10 dagen waren onze tafeltjes er.omdat ik ongeduldig was, I.v.m. een verjaardag heb ik een mailtje gedaan. Ik kreeg per omgaande antwoord. Omdat ik nog geen track en trace code had verzorgde Gustav ( Christian) dat ook binnen enkele minuten. De salontafeltjes werden keurig op afgesproken tijd bezorgd. Goed verpakt. Ze zijn helemaal naar wens en zoals op de foto. Top!

Antwoord GUSSTA

Dank je wel. Dat horen wij natuurlijk graag. Dat je tevreden bent met het product en onze service. Daar doen we het voor. :) Team GUSSTA

Angelique

Betrouwbare winkel

Antwoord GUSSTA

Dank je wel. Fijn om te horen. Team GUSSTA.

Margo Verhoeven

Selle service , binnen de verwachte levertijd geleverd.

Dank je wel voor je reactie. Veel plezier nog met de bedden. Team GUSSTA

Coen van der Zouwen

SterSterSterSterLege ster

Prachtige kwaliteit en super vriendelijke service

Antwoord GUSSTA

Fijn om te horen. Dank je wel. Heel veel plezier nog gewenst met het bed! Mvg Team GUSSTA

Denise Den Haan

Snelle levering, mooi product!

Nathan Winstanley

Fantastic Bed, Above and Beyond Customer Service

Very nice to hear. Thank you. Enjoy the floating :) Team GUSSTA

Geantwoord op

Zeer positief en levert mooie producten af.

Carolien van Swaaij

Wij hadden bij Gussta een nieuw bed besteld voor de verjaardag van onze zoon. Door een misverstand lukte het de transporteur niet om het bed tijdig te leveren. Gussta heeft het bed toen persoonlijk bij ons afgeleverd waardoor wij het bed toch op de verjaardag van onze zoon hebben kunnen geven. Super service! En daarnaast hebben ze mooie en kwalitatief hoogwaardige producten.

Antwoord GUSSTA

Ah dank je wel. Fijn om te horen. Hopelijk slaapt hij er heerlijk in! Succes. Team GUSSTA

R J Janssen

Snelle vriendelijke reactie bij vragen, correcte afhandeling van bestelling.

Antwoord GUSSTA

Dank voor je reactie en fijn dat om te horen. :)

Niels Scheer

Mooi product. Lekker stevig en degelijk

Ik zou graag een groter assortiment zijn met meer accessoires

Antwoord GUSSTA

We zijn blij dat je het zo ervaart. Dat is ook precies wat wij graag willen maken. Dank. Team GUSSTA

Geantwoord op

GUSSTA verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GUSSTA heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 22 maart 2018

GUSSTA

Stoere bedden, bedombouw en kinderbedden. Van massief hout gecombineerd met staal. ? Gratis verzending & retour ? 30 dagen bedenktijd ? Bestel nu bij Gussta.nl

Veluwezoom 32

1327 AH Almere

Ben je tevreden over je aankoop?

Rob de Kuiper

Wij hebben inmiddels onze derde kast besteld. De service van Gussta is super.

Esther Rosier

Dianne Proost

Angelique

Betrouwbare winkel

Antwoord GUSSTA

Dank je wel. Fijn om te horen. Team GUSSTA.

Margo Verhoeven

Selle service , binnen de verwachte levertijd geleverd.

Dank je wel voor je reactie. Veel plezier nog met de bedden. Team GUSSTA

Coen van der Zouwen

SterSterSterSterLege ster

Prachtige kwaliteit en super vriendelijke service

Denise Den Haan

Snelle levering, mooi product!

Nathan Winstanley

Fantastic Bed, Above and Beyond Customer Service

Very nice to hear. Thank you. Enjoy the floating :) Team GUSSTA

Geantwoord op

Zeer positief en levert mooie producten af.

Carolien van Swaaij

R J Janssen

Snelle vriendelijke reactie bij vragen, correcte afhandeling van bestelling.

Antwoord GUSSTA

Dank voor je reactie en fijn dat om te horen. :)

Niels Scheer

Mooi product. Lekker stevig en degelijk