Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste Harry, hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste heer / mevrouw Kooreman, Ik heb uw mail beantwoord op 2 juli maar ik krijg daar helaas geen antwoord op. Retourneren kan heel eenvoudig naar het adres wat op de factuur en verzend bon staat....
Beste Luc, hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Johan, hartelijk dank voor je compliment en mooie beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Paula, dank voor je compliment en beoordeling. met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Ine, hartelijk dank voor je beoordeling. met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Michael, hartelijk dank voor je beoordeling. met vriendelijke groet het BOB team.
Beste heer / mevrouw Dijkstra, hartelijk dank voor uw beoordeling en kritische noot. Wij zullen dit direct op gaan pakken. Bij veel producten doen we een handleiding en ook op onze site zijn veel...
Beste Willem, hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Glenn, hartelijk dank voor je beoordeling. met vriendelijke groet het BOB team.