Antoinette

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor het delen van je beoordeling, Antoinette!

Karin

Ik vind het een leuke training! Ink is betrokken bij de groep en zet al haar kennis en ervaring in om ons op weg te helpen. Wel zou ik het zelf prettiger vinden wanneer er nog een extra... Ik vind het een leuke training! Ink is betrokken bij de groep en zet al haar kennis en ervaring in om ons op weg te helpen. Wel zou ik het zelf prettiger vinden wanneer er nog een extra lesdag/praktijkdag wordt toegevoegd, zodat je met nog meer ervaring teruggaat naar de praktijk.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat is super om te lezen, Karin! We nemen je feedback betreft extra dagen met ons mee! Bedankt voor je beoordeling.

Anneliet

Inhoud voldeed aan de verwachting. fijne locatie, goede docenten.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat is erg fijn om te horen! Bedankt voor je review en deelname.

Mirjam

Ik heb 2 geweldig leuke en vooral dagen gehad.
Ik heb 2 geweldig leuke en vooral dagen gehad.
Wat ik bijzonder vond was de scherpe observering van Jaco. Hij vertaalde dit steeds naar uitdagende persoonlijke leerdoelen. Ik heb zo ontzettend veel van deze 2 relaxte dagen geleerd dat ik genoeg heb om het komende jaar mee aan de slag te gaan. Sterker nog: ik heb al mijn collega's aangeraden deze training te volgen. Het is wat mij betreft een must voor je persoonlijke ontwikkeling.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat is super om te lezen, Mirjam! Bedankt voor je feedback.

Nasma

Het was een boeiende cursus, waarbij ik veel heb opgestoken over de PRINCE2 methode. Het is wel veel droge stof, waardoor het vooral aan het einde van de middag lastig was om de concentratie erbij... Het was een boeiende cursus, waarbij ik veel heb opgestoken over de PRINCE2 methode. Het is wel veel droge stof, waardoor het vooral aan het einde van de middag lastig was om de concentratie erbij te houden. De docent probeerde wel af en toe opdrachten te doen, zodat we de theorie ook konden toepassen. Naast dat het erg nuttig is om de theorie in zo een opdracht toe te passen, omdat we dan actief aan de slag gingen met de theorie zorgde het ook voor afwisseling. Dat was fijn.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wij zijn blij dat je de cursus interessant vond en dat je veel hebt opgestoken over de PRINCE2 methode, Nasma! Wij willen je bedanken voor je feedback over de droge stof. Wij begrijpen dat het soms... Wij zijn blij dat je de cursus interessant vond en dat je veel hebt opgestoken over de PRINCE2 methode, Nasma! Wij willen je bedanken voor je feedback over de droge stof. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de aandacht erbij te houden bij zoveel theorie. Wij nemen je feedback mee om onze cursus nog beter te maken. Wij hopen dat je veel profijt zult hebben van de PRINCE2 methode in je werk. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.
Boertien Vergouwen Overduin

De docent gaf fijn les. De digitale groepsopdracht ter voorbereiding op de laatste les daar begrijp ik de relevantie niet helemaal van. Het studiemateriaal lijkt inhoudelijk aan de oude kant maar... De docent gaf fijn les. De digitale groepsopdracht ter voorbereiding op de laatste les daar begrijp ik de relevantie niet helemaal van. Het studiemateriaal lijkt inhoudelijk aan de oude kant maar was een fijn hulpmiddel tijdens de lessen.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Goed dat je hierover je feedback met ons deelt! We nemen dit intern met ons mee. Verder zijn wij uiteraard blij om te lezen dat je tevreden bent over de docent.
Met vriendelijke...
Boertien Vergouwen Overduin

Opleiding is erg veel theorie en informatie stampen. Tijdens de training neem je het volledige boek door.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om te lezen! Bedankt voor je review.
Boertien Vergouwen Overduin

De dagen begonnen veel later dan was aangegeven (9 uur) en waren ook eerder afgelopen. Wel fijn om wat theorie te horen maar heb het gevoel dat ik dit ook wel uit een boek had kunnen halen. De... De dagen begonnen veel later dan was aangegeven (9 uur) en waren ook eerder afgelopen. Wel fijn om wat theorie te horen maar heb het gevoel dat ik dit ook wel uit een boek had kunnen halen. De doelen die we als groep van tevoren aangaven te willen leren kwamen niet allemaal aan de orde.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wij vinden het jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over de training. Wij willen je bedanken voor je eerlijke feedback. Wij streven ernaar om onze trainingen zo goed mogelijk af te... Wij vinden het jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over de training. Wij willen je bedanken voor je eerlijke feedback. Wij streven ernaar om onze trainingen zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en behoeften van onze deelnemers. Wij nemen je feedback met ons mee. Wij hopen dat je desondanks toch iets hebt opgestoken van de training en dat je het geleerde kunt gebruiken in je werk. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord.

Armand

Duidelijke lesmateriaal en zeer bekwame docent.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Daar zijn we erg blij mee! Bedankt voor je beoordeling.

Bo

Enorm leuk / leerzaam en een huiselijke en veilige sfeer.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat goed te horen, Bo. Bedankt voor het achterlaten van je review!