Britt

Zeer tevreden over de locatie en de trainer. Sluit heel goed aan bij de groep. Ben deze twee dagen enorm geïnspireerd geraakt en vol nieuwe handvatten verder bezig om het geleerde in de praktijk te... Zeer tevreden over de locatie en de trainer. Sluit heel goed aan bij de groep. Ben deze twee dagen enorm geïnspireerd geraakt en vol nieuwe handvatten verder bezig om het geleerde in de praktijk te brengen!

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat een mooie review, Britt! We zijn heel blij dat je zo tevreden bent over de locatie en de trainer en dat je veel hebt geleerd van de training. We vinden het geweldig dat je geïnspireerd bent... Wat een mooie review, Britt! We zijn heel blij dat je zo tevreden bent over de locatie en de trainer en dat je veel hebt geleerd van de training. We vinden het geweldig dat je geïnspireerd bent geraakt en dat je het geleerde in de praktijk brengt. We hopen je nog eens terug te zien bij een van onze andere trainingen.

Elly

De docent heeft geen of nauwelijks gebruik gemaakt van het lesmateriaal, ook niet verwezen, wat ik jammer vind. Verder was het technische gedeelte rommelig, soms moeizaam om iedereen zichtbaar of... De docent heeft geen of nauwelijks gebruik gemaakt van het lesmateriaal, ook niet verwezen, wat ik jammer vind. Verder was het technische gedeelte rommelig, soms moeizaam om iedereen zichtbaar of hoorbaar te krijgen.
Misschien duidelijk aangeven dat als de training via een Tablet gevolgd wordt het niet mogelijk is om opdrachten via het scherm te delen. Hiervoor is echt een laptop nodig.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor je eerlijke review, Elly. We vinden het jammer dat de docent niet optimaal gebruik heeft gemaakt van het lesmateriaal. We zullen dit doorzetten naar de docent en kijken hoe we dit... Bedankt voor je eerlijke review, Elly. We vinden het jammer dat de docent niet optimaal gebruik heeft gemaakt van het lesmateriaal. We zullen dit doorzetten naar de docent en kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Ook zullen we meer aandacht besteden aan het technische gedeelte en duidelijker communiceren welke apparatuur nodig is om de training optimaal te volgen. We hopen dat je ondanks deze minpunten toch iets hebt opgestoken van de training en dat je in de toekomst een betere ervaring zult hebben.
Boertien Vergouwen Overduin

- Training werd ingestoken vanuit jouw persoonlijke leerdoelen, wat fijn was.
- Goede tips en tricks gekregen om stressbestendigheid te vergroten en hiermee aan de slag te gaan.
-...
- Training werd ingestoken vanuit jouw persoonlijke leerdoelen, wat fijn was.
- Mindfulness had in mijn ogen wel een vrij prominente plek in de gehele training in verhouding dat andere thema's.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dank je wel voor je feedback. We vinden het fijn dat je de training hebt afgestemd op je eigen leerdoelen en dat je goede tips en tricks hebt gekregen om stressbestendigheid te vergroten. We wensen... Dank je wel voor je feedback. We vinden het fijn dat je de training hebt afgestemd op je eigen leerdoelen en dat je goede tips en tricks hebt gekregen om stressbestendigheid te vergroten. We wensen je veel succes met het toepassen van wat je hebt geleerd.

Marjolein

Een interessante training. Heeft me houvast gegeven hoe ik in bepaalde situaties kan reageren. Directe trainer maar zeker een eye opener.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om horen, Marjolein! We wensen je veel succes toe met de opgedane kennis en bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.
Boertien Vergouwen Overduin

Prettige docent, veel praktijkvoorbeelden behandeld, leuke groep mensen om de training mee te volgen.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren! Bedankt voor het delen van je beoordeling.
Boertien Vergouwen Overduin

Door de docent was er een goede mix tussen theorie en praktijk. Dat werkte erg prettig

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn dat je zo tevreden bent over de opleiding! Bedankt voor het delen van je beoordeling!

Chris

Ja, was een goede opleiding

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dank je wel voor het achterlaten van je review, Chris! Leuk om te lezen dat de opleiding aan je verwachtingen heeft voldaan. Veel succes en plezier bij het toepassen van je opgedane kennis in de... Dank je wel voor het achterlaten van je review, Chris! Leuk om te lezen dat de opleiding aan je verwachtingen heeft voldaan. Veel succes en plezier bij het toepassen van je opgedane kennis in de praktijk! Bedankt voor je deelname!
Boertien Vergouwen Overduin

Rudy neemt de cursisten echt mee in de cursus !

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor het delen van je beoordeling. Hier zijn we erg blij mee. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je via één van onze social media kanalen contact met ons.
Met vriendelijke...
Boertien Vergouwen Overduin

De docent was top! De online leeromgeving, het studie materiaal en de bereikbaarheid van de lokatie zouden beter kunnen!

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor het delen van je beoordeling. We gaan je feedback intern doorzetten en we hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Boertien...

Vincent

Ik heb een heerlijke training gehad. Goed ingegaan om de wensen van de trainees.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat is erg fijn om te horen, Vincent! Bedankt voor je review en deelname.