Randy

Ik schrijf eerlijk gezegd bijna nooit brieven, maar de email instructie was duidelijk om te gebruiken.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat is super om te lezen, Randy! Bedankt voor je feedback.
Boertien Vergouwen Overduin

Het was een leuke ervaring. Tips ontvangen en nu in praktijk zelf uitwerken.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Daar zijn we erg blij mee! Bedankt voor je beoordeling.

John

Ik vond het een zeer fijne training.
Het geboden materiaal, de informatie en tips gaan mij zeker helpen met het in de toekomst houden van presentaties.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dank je wel voor je zeer fijne review, John. We zijn blij dat je de training fijn vond en dat je het materiaal, de informatie en de tips je in de toekomst gaan helpen. We wensen je veel succes toe... Dank je wel voor je zeer fijne review, John. We zijn blij dat je de training fijn vond en dat je het materiaal, de informatie en de tips je in de toekomst gaan helpen. We wensen je veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat goed te zien. Bedankt voor het achterlaten van je review!

Nadine

Ontzettend leerzame training, hele fijne docent, mooie locatie, heerlijk lunchbuffet

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om te horen, Nadine! Hopelijk tot snel!
Boertien Vergouwen Overduin

Het was leerzaam en heeft goed bijgedragen aan de gestelde doelen.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om te lezen! Heel erg bedankt voor je review.

Robin

We hadden een leuke en gezellig groep. Was veel interactief tussen de cursisten en de docent.
De docent probeerde het ook terug te koppelen naar je eigen praktijk en was ook erg geïnteresseerd in wanneer is dit voor jouw een geslaagde dag en speelde hier (waar nodig) op in.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor je leuke review. We zijn blij dat je een leuke en gezellige groep had en dat je veel interactie had met de docent en de andere cursisten. We vinden het ook fijn om te lezen dat de... Bedankt voor je leuke review. We zijn blij dat je een leuke en gezellige groep had en dat je veel interactie had met de docent en de andere cursisten. We vinden het ook fijn om te lezen dat de docent het terugkoppelde naar je eigen praktijk en dat de docent geïnteresseerd was in je leerdoelen. We hopen dat je een geslaagde dag hebt gehad en dat je veel hebt geleerd van de training.
Boertien Vergouwen Overduin

Ink is een professional trainer/coach die je op een luchtige, humoristische en prettige wijze mee kan nemen in de essentie en kernwaarden van Provocatief Coachen. De setting was ontspannen en snel... Ink is een professional trainer/coach die je op een luchtige, humoristische en prettige wijze mee kan nemen in de essentie en kernwaarden van Provocatief Coachen. De setting was ontspannen en snel vertrouwd zodat we het tijdens de lesdagen volop praktisch konden oefenen. Ik ben er weer wijzer van geworden.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat is erg fijn om te horen! Bedankt voor je feedback.
Boertien Vergouwen Overduin

Hopelijk komt er een vervolg cursus, mindfulness 2 voor "gevorderden" bijvoorbeeld

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor je feedback, we gaan dit intern doorzetten!
Boertien Vergouwen Overduin

Ik vond het een hele fijne training, veel geleerd en deze ga ik in praktijk brengen.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dank je wel voor je compliment. We zijn blij dat je veel hebt geleerd van de training en dat je deze kennis in praktijk gaat brengen. We wensen je veel succes en plezier met het toepassen van wat je... Dank je wel voor je compliment. We zijn blij dat je veel hebt geleerd van de training en dat je deze kennis in praktijk gaat brengen. We wensen je veel succes en plezier met het toepassen van wat je hebt geleerd.