1922 beoordelingen

1922 Reviews

Erik

De les locatie is zeer centraal gelegen. de kennis van de docent was zoals gewend bij de Bestuursscademie zeer kundig. De interactie tussen docente en studenten (de groep) was zeer plezierig.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Dat is erg fijn om te lezen, Erik! Bedankt voor je review.
Bestuursacademie Nederland

Het materiaal en de lessen waren goed verzorgd en geven bruikbare aanknopingspunten om in de praktijk aan de slag te gaan.
Het werkstuk dat ter afronding ingeleverd moet worden wordt veel te...
Het werkstuk dat ter afronding ingeleverd moet worden wordt veel te zwaar aangezet (m.a.w. staat niet in verhouding). Men legt meer nadruk op een "perfect" werkstuk (heel veel regels) dan te bezien of de cursist er iets aan gehad heeft (wat m.i. wel het doel is). Jammer en zonde van mijn investering.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Wat fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren. Verder goed dat je dit aangeeft! Bedankt voor je feedback!

Mitzie

Prima opleiding. Docent met heel veel kennis. Ze legt goed uit en beantwoord alle vragen

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Dat is fijn om te lezen, Mitzie! Bedankt voor je positieve feedback.

N.v.t.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Bedankt voor het delen van je feedback met ons.
Bestuursacademie Nederland

Door mijn jaar ervaring heb ik niet super veel geleerd maar een fijne toevoeging voor de informatie die me nog niet helemaal eigen was.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Fijn om te lezen dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren! Bedankt voor het delen van je feedback met ons.

Lizzy

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Bedankt voor je positieve feedback, Lizzy! Daar zijn we erg blij mee.

Debby

Ik vind een online training niet prettig. Helaas werd de training tot 2x keer niet klassikaal gegeven, en had ik eigenlijk geen andere keus. Je kan op deze manier niet met studenten en docent... Ik vind een online training niet prettig. Helaas werd de training tot 2x keer niet klassikaal gegeven, en had ik eigenlijk geen andere keus. Je kan op deze manier niet met studenten en docent sparren. De docent zou volgens de welkomstmail tweemaal telefonisch contact met mij opnemen. Dit is niet gebeurd. Ik heb de bewuste meneer niet 1x gesproken. Voor de ontvangst van een paar boeken en de geboden leeromgeving vind ik de kosten van de training hele erg hoog. De docent heeft zijn geld makkelijk verdiend. Heeft niets hoeven doen. Online word je totaal niet gestimuleerd om je opdrachten (tijdig) te maken. Op de website werd aangegeven dat de eindopdracht het maken van een projectplan is. Dit blijkt uiteindelijk het schrijven van een essay te zijn. Dit is wel totaal iets anders. Ik heb niet het gevoel dat ik er iets van heb opgestoken. Het boek over politieke sensitiviteit voor ambtenaren is gericht op gemeenteambtenaren en niet op rijksambtenaren. De online leeromgeving is duidelijk in de opdrachten die je moet maken. Andere functies heb ik niet hoeven gebruiken. Er waren ook geen andere studenten om vragen te stellen of zo. De informatie van tevoren vind ik vrij beperkt. Zowel op de website als na aanmelding. Heel duidelijk in wat de opleiding precies inhoudt, wordt het niet. Ik heb nog contact gezocht met een medewerker, maar dat geeft ook geen aanvullende informatie.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Goed dat je dit aangeeft! We kunnen ons goed voorstellen dat je dit graag anders had gezien. We gaan je feedback intern doorzetten! Bedankt voor je review.
Met vriendelijke...

Martijn

Ik had van te voren veel verwacht van de opleiding echter viel mij de opleiding tegen. Dit lag niet aan de docent maar aan de verwachtingen die van te voren op de website worden geschetst in... Ik had van te voren veel verwacht van de opleiding echter viel mij de opleiding tegen. Dit lag niet aan de docent maar aan de verwachtingen die van te voren op de website worden geschetst in verhouding tot de behandelde stof. Deze opleiding is duidelijk niet geschikt voor inspecteurs met ervaring maar is bedoeld als onderdeel voor de Hamil, dus beginnende inspecteurs. Hierdoor ging men niet in de diepte qua lesstof en bleef het ook qua ervaring van medestudenten erg oppervlakkig.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Hallo Martijn, het spijt ons te lezen dat je opleiding niet aan je verwachtingen voldeed. We gaan je feedback intern met ons meenemen, zodat we de informatie vooraf kunnen verbeteren!
Met...

Hele goede trainer!

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Wat fijn! Bedankt voor je feedback.

Melissa

Interessante training door een docent met veel kennis. Gedurende dag veel stof behandeld. Training digitaal gevolgd, vond dit minder omdat ik de interactie miste (persoonlijke voorkeur).

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Dat is fijn om te lezen. Verder kunnen we ons goed voorstellen dat je liever fysiek les had.
Bedankt voor je review.