Reviews

9.2 / 10
956 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Juridische kennis
9/10
Duidelijk
9.2/10
Overdracht
9.2/10
Kennis lokale huurmarkt
9.2/10
Doorlooptijd
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.2/10
Vriendelijk
9.2/10
Website
8.6/10
Reactietijd email
9.2/10

956 Reviews

Sato Vastgoed BV

10/10

Zeer positief

Sterke punten

Brede kennis, snel schakelen

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Robert


Troost

9/10

Zeer goed

Sterke punten

actief in aanleveren kandidaat huurders

Verbeterpunten of tips

-

Specifieke medewerker

mw A. Schuttenbeld


Hessing

9/10

Zeer tevreden

Sterke punten

Heldere communicatie

Verbeterpunten of tips

Nvt

Specifieke medewerker

Charmaine Kok


Marie-Louise Streng

10/10

Zeer prettige samenwerking

Sterke punten

Snelle verhuur. Goede en vriendelijke communicatie. Snel antwoorden op vragen.

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Jolien heelan


Orion AJA Spronck

1/10

In het begin liep het goed als wens, maar nadat de eerste huurders eruit waren sta ik nu met een woning die al 6 maanden leeg staat.
Ikzelf betaal elke maand 800€ voor hyphotheek en vaste...
In het begin liep het goed als wens, maar nadat de eerste huurders eruit waren sta ik nu met een woning die al 6 maanden leeg staat.
Ikzelf betaal elke maand 800€ voor hyphotheek en vaste lasten ben dus nu al 4800euro uit eigen beurs aan het betalen zonder inkomsten.

Sterke punten

die heb ik nog niet gezien op dit moment. Ik zou graag willen dat mijn woning bijna nooit leeg staat dat zou een sterk punt zijn !!!

Verbeterpunten of tips

zorg dat de woning continue een huurder heeft. jullie maken de contracten en weten wanneer ze eindigen begin twee maanden eerder te zoeken naar nieuwe huurders dan is het gat kleiner dan dat jullie... zorg dat de woning continue een huurder heeft. jullie maken de contracten en weten wanneer ze eindigen begin twee maanden eerder te zoeken naar nieuwe huurders dan is het gat kleiner dan dat jullie beginnen met zoeken nadat de huurder er al uit zijn.

Specifieke medewerker

nee

Reactie 123wonen.nl de verhuurmakelaar:

Beste heer Spronck,

Wij vinden het spijtig dat u ons een slechte beoordeling heeft gegeven. Wij vinden dit ook niet terecht en willen graag een aantal redenen aangeven waarom de woning...
Beste heer Spronck,

Wij vinden het spijtig dat u ons een slechte beoordeling heeft gegeven. Wij vinden dit ook niet terecht en willen graag een aantal redenen aangeven waarom de woning niet snel verhuurd kon worden:

Allereerst hebben wij u meerdere malen geadviseerd om de totaalprijs te verlagen. Wij zijn van mening dat naast de huur de opslag voor de meubilering iets te hoog is ingesteld. Het advies om de totaalprijs te verlagen heeft u in de wind geslagen.

Ten tweede had de vertrekkende huurder de woning niet netjes achtergelaten. Hierdoor was het niet mogelijk om de woning aansluitend te verhuren. 123Wonen Limburg heeft de woning weer helemaal schoon en verhuurklaar gemaakt (via een schoonmaakbedrijf). Ook hebben wij het zonnescherm laten herstellen.

Ten derde was er sprake van waterschade in een van de slaapkamers door een lekkage van de cv-installatie op zolder. Dit zou door uw vader hersteld worden, maar dat heeft lang op zich laten wachten.

Tenslotte duurt het vaak vrij lang voordat u reageert op kandidaten die we u voorleggen.

Dit zijn allemaal zaken die een snelle verhuur niet ten goede komen.

Met vriendelijke groet,
123Wonen Limburg


H Spijkerman

8/10

Positief

Sterke punten

punctualiteit en grondige aanpak

Verbeterpunten of tips

geen

Specifieke medewerker

Lana S


Leonie

9/10

Goede ervaring

Sterke punten

Persoonlijk contact, goede communicatie

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Brigitte laks-appelo


Ine Zwaans

8/10

Goede ervaring

Sterke punten

persoonlijk contact

Verbeterpunten of tips

geen

Specifieke medewerker

Michel Immink


René van den Brand

10/10

Uitstekend, perfecte service

Sterke punten

Snelle verhuur, geen zorgen om betalingen, transparante communicatie en alles gaat in overleg

Verbeterpunten of tips

n.v.t.

Specifieke medewerker

Marc-Jan en Lisa


anoniem

10/10

Bemiddeling verhuur woning

Sterke punten

accuraat, snel, professioneel

Verbeterpunten of tips

nvt

Specifieke medewerker

Martin Houtzager