Reviews

9.2 / 10
812 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Juridische kennis
9/10
Duidelijk
9.3/10
Overdracht
9.3/10
Kennis lokale huurmarkt
9.3/10
Doorlooptijd
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.1/10
Vriendelijk
9.3/10
Website
8.5/10
Reactietijd email
9.1/10

812 Reviews

Gerben van der Does

10/10

Super goed geholpen en ze werken super snel en efficient in de zoektocht naar een huurder

Sterke punten

Snelheid van handelen vanaf het moment dat wij de opdracht hadden gegeven ligt erg hoog en dat hebben wij als zeer prettige ervaren.

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten in het proces

Specifieke medewerker

Meerdere mensen gesproken maar geen onderscheid kunnen ontdekken


Anoniem

10/10

Goede ervaring

Sterke punten

Prettig, snel, accuraat en vakkundig

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Barbera en Paul


Oscar van Moppes

10/10

In een woord Uitstekend, ik heb nooit problemen met 123 wonen gehad ze regelen mijn zaken goed (ik verhuur regelmatig mijn huis) en hoef eigenlijk zelf nergens achteraan te gaan en mijn huis heeft... In een woord Uitstekend, ik heb nooit problemen met 123 wonen gehad ze regelen mijn zaken goed (ik verhuur regelmatig mijn huis) en hoef eigenlijk zelf nergens achteraan te gaan en mijn huis heeft nooit leeggestaan

Sterke punten

Communicatie, duidelijk, trekken snel aan de bel als er iets misgaat en houden mij goed op de hoogte

Verbeterpunten of tips

Niet echt zolang ze maar mijn belang voorop hebben vindt ik het erg goed wat ze doen

Specifieke medewerker

Marc-Jan is mijn makelaar en die doet uitstekend werk


Anna van de Riet

9/10

Zeer goed

Sterke punten

Duidelijke communicatie


Anoniem

10/10

Goed en duidelijk verhaal.

Sterke punten

Zakelijk en snelle afhandeling

Specifieke medewerker

Aan Arno, duidelijk en zakelijk, het is prima geregeld!


Nanda

10/10

Excellent

Sterke punten

Communication, Trust, Flexibility.

Verbeterpunten of tips

Keep up the good work and continue the same.

Specifieke medewerker

Thanks for all the support from Jolien.


Wieland

10/10

Verhuurder

Sterke punten

Zeer adequaat. Snelle service en klantvriendelijk.

Verbeterpunten of tips

geen


Ladrak

10/10

Jolien is goed terzake kundig. Had een goed onderbouwd verhaal bij de eerste kennismaking. Het heeft geresulteerd in een voor ons "een goed gevoel huurder ".


GH

8/10

Snelle en deskundige afhandeling van mijn zoektocht naar een huurwoning

Sterke punten

Snel. Ik had het gevoel dat mij veel rompslomp uit handen is genomen. Deskundig advies over het huurcontract

Specifieke medewerker

Charmaine Kok


Van der Heijden

9/10

Zeer fijne samenwerking. De uitleg en ondersteuning van 123wonen bij de verhuur was bovenverwachting.

Sterke punten

Onze contactpersoon was zeer goed bereikbaar voor vragen. Zijn adviezen waren zinvol en terzake doende.

Specifieke medewerker

Dank je wel Joep Hermens voor je hulp en tijd en je uitstekende advisering.