Reviews

9.2 / 10
598 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Juridische kennis
9.1/10
Duidelijk
9.4/10
Overdracht
9.3/10
Kennis lokale huurmarkt
9.3/10
Doorlooptijd
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.2/10
Vriendelijk
9.2/10
Website
8.4/10
Reactietijd email
9.1/10

598 Reviews

Carolien Broekman
9/10

Wij hadden meerdere Rotterdamse makelaars uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek over de verhuur van onze woning. Door de brede kennis van de Rotterdamse vastgoedmarkt en de relaxte houding van...

Sterke punten

Kennis, bereikbaarheid van franchisnemer zelf, informele sfeer van kantoor

Verbeterpunten of tips

Iets meer terugkoppeling na bezichtiging

Specifieke medewerker

Je bent zo goed als je team. ;-)


Michel van den Burg
9/10

Zeer positief.

Sterke punten

Vriendelijkheid , betrokkenheid en deskundigheid.

Verbeterpunten of tips

Informatie op de site kan wat beter.

Specifieke medewerker

Joep en Rob Hermens van 123 wonen Limburg krijgen van mij een groot compliment voor hun betrokkenheid en inzet.


Michel van den Burg
9/10

Grote betrokkenheid en inzet bij het vinden van geschikte kandidaten.

Sterke punten

Bedrijf is betrouwbaar, betrokken en deskundig.

Verbeterpunten of tips

Informatie op de site beter laten aansluiten bij de woning.

Specifieke medewerker

Ik wil Joep en Rob Hermens van 123 wonen Limburg een groot compliment geven voor hun betrokkenheid en advies.


Mennox
10/10

We found because of Jaap from 123wonen a perfect apartment for one of our employees.

Sterke punten

Very professional, while Jaap remains a normal easy to communicate person.

Specifieke medewerker

Jaap


Anoniem
10/10

Martin Houtzager van 123 wonen heeft een appartement voor ons in de verhuur en heeft ons recent begeleid bij de aankoop van een appartement.

Sterke punten

Martin kent de huizenmarkt goed en weet appartementen op de juiste waarde te schatten. Hij heeft ons goed geadviseerd bij onze zoektocht naar een waardevast beleggingspand. Hij heeft daarnaast een uitstekende kijk op de verhuur markt. Komt zijn afspraken altijd na en is accuraat.

Verbeterpunten of tips

Geen directe feedback tips

Specifieke medewerker

Martin Houtzager


Anoniem
9/10

Snel, goede contacten met bedrijven die huurwoning zoeken.

Sterke punten

Directe, efficiente en prettige communicatie. Ook goede inzet als opdracht nog niet rond is👍.

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Martin Houtzager


Anoniem
9/10

Zeer goed.
Had ook een gesprek met de Stoic groep, maar 123 beviel veel beter.

Sterke punten

Flexibiliteit, en de zeer duidelijke bescherming van beide partijen.
Ik had na 1 maand al een opzegging van contract door persoonlijk omstandigheden van de huurder.
123 heeft dit zeer netjes opgepakt, en begeleid.
Was voor mij niet te doen, omdat ik voor het werk in het buitenland zit.

Specifieke medewerker

Kim van der Steeg


DJP Bos
10/10

Uitstekend

Sterke punten

Persoonlijk contact

Specifieke medewerker

Jan Bergsma, Emmen


Albert de Vries
10/10

Positief, snel een geschikte huurder gevonden voor een lange periode !

Sterke punten

Snel en adequaat.

Verbeterpunten of tips

Soms is het proces voor mij zelf iets te snel, maar ze hebben er veel verstand van.

Specifieke medewerker

Sarina Colenbrander


Thijmen
10/10

Vanaf dag 1 een prettig contact met Ingeborg Kamp van 123Wonen Twente

Sterke punten

Gehele proces ging gestroomlijnd.

Verbeterpunten of tips

Geen.

Specifieke medewerker

Ingeborg Kamp