Reviews

9.2 / 10
835 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Juridische kennis
9/10
Duidelijk
9.3/10
Overdracht
9.3/10
Kennis lokale huurmarkt
9.3/10
Doorlooptijd
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.1/10
Vriendelijk
9.3/10
Website
8.5/10
Reactietijd email
9.1/10

835 Reviews

Suzanne

10/10

Erg positieve ervaring

Sterke punten

Prettig contact, houden zich aan afspraken

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Uitermate tevreden over de service van Joep Hermens


Luiks

10/10

Zeer prettig!!! Goede communicatie, duidelijk snel... binnen korte tijd leuke huurders gevonden voor ons huis.
Echt top!!!

Sterke punten

Duidelijk
Snel
Vriendelijk
Betrokken

Verbeterpunten of tips

Nvt

Specifieke medewerker

Zeker JAN DOUWE!


Anoniem

9/10

Zeer tevreden samenwerking

Sterke punten

Snelle reacties en accuraat

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Lisa was erg behulpzaam en handelde accuraat


Marcel

9/10

Ik ben zeer tevreden over Jan Douwe Streekstra in Friesland

Sterke punten

Betrouwbaar, accuraat, vriendelijk, snel

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Jan Douwe Streekstra


Paul en Sandra

10/10

123Wonen heeft ons een perfecte dienstverlening geleverd. Binnen één week betrouwbare huurders en we zijn compleet ontzorgd qua contracten e.d. Michel Immink van locatie Tilburg geven we een dikke... 123Wonen heeft ons een perfecte dienstverlening geleverd. Binnen één week betrouwbare huurders en we zijn compleet ontzorgd qua contracten e.d. Michel Immink van locatie Tilburg geven we een dikke pluim. Paul en Sandra

Sterke punten

Communicatie, persoonlijk contact, presentatie op de website, snelheid en nauwkeurigheid van handelen.

Verbeterpunten of tips

Ik zou geen enkel verbeterpunt of tips kunnen noemen

Specifieke medewerker

Michel Immink geven wij graag een compliment; vriendelijk en ter zake kundig. Komt zijn afspraken exact na.


R Trikorani

10/10

Heel goed bedrijf

Sterke punten

Prima bedrijf heen attent.

Verbeterpunten of tips

Ik ben tevreden met hun dienstverlening. ik weet het niet wat voor tips zou ik geven.

Specifieke medewerker

Ja, Agnes heel goed mij geholpen tot ik de woning kan huren. Heel erg bedankt.


Caroline

10/10

We were very happy with the service provided by 123wonen. They responded promptly, took everything out of our hands and knew what they were doing. We appreciate the advice that they gave us and that... We were very happy with the service provided by 123wonen. They responded promptly, took everything out of our hands and knew what they were doing. We appreciate the advice that they gave us and that we didn't have to worry about the process of finding renters.

Sterke punten

- Knowledgeable about the market
- Professionalism
- Quick to respond to messages/questions
- Able to think outside the box
- Found us renters very quickly


Verbeterpunten of tips

None

Specifieke medewerker

Big thanks to Marc-Jan and Lisa for their excellent service! It was great not to have to worry about anything to do with renting during our emigration process.


Anne

10/10

In 1 woord super. Je word snel geholpen. Als je belt staan ze je netjes te woord. Je word van elke stap op de hoogte gehouden. In 1 week was alles rond.

Sterke punten

Snelle service

Verbeterpunten of tips

Ik zou niet weten wat

Specifieke medewerker

Maaike heel erg bedankt voor je snelle reactie en werk.


Hennie Roossien

7/10

Prima

Sterke punten

Vriendelijk en Duidelijk

Verbeterpunten of tips

Geen tips

Specifieke medewerker

Vriendelijke hulp


Yu

10/10

Very professional

Sterke punten

personalized

Verbeterpunten of tips

geen

Specifieke medewerker

Michel Immink