Reviews

9.2 / 10
762 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Juridische kennis
9/10
Duidelijk
9.3/10
Overdracht
9.3/10
Kennis lokale huurmarkt
9.2/10
Doorlooptijd
9.1/10
Vakinhoudelijke kennis
9.1/10
Vriendelijk
9.2/10
Website
8.5/10
Reactietijd email
9.1/10

762 Reviews

anonymous

10/10

Goede ervaring met Martin en Cherise van kantoor Alkmaar

Sterke punten

Duidelijke communicatie, snel geregeld.

Verbeterpunten of tips

Alles is keurig in orde

Specifieke medewerker

Martin Houtzager en Cherise van den Akker hebben mij uitstekend geholpen


Maarten

10/10

Zeer goede ervaring met Kim waarbij ik een uitstekend advies heb ontvangen over het verhuren van mijn appartement. Prettige communicatie tijdens en na het proces.

Sterke punten

Verstand van zaken, goed advies, vertrouwelijk en met name persoonlijk!

Verbeterpunten of tips

Momenteel niets!

Specifieke medewerker

Kim van der Steeg


anonymous

9/10

Martin is een zeer kundige makelaar. Hij kent de markt, is snel en duidelijk. Prettig zaken doen!

Sterke punten

Kennis, doorzettingsvermogen en goede netwerk

Verbeterpunten of tips

geen

Specifieke medewerker

Martin Houtzaager


Jan Bouman

9/10

Super gelopen . Ik ben dik tevreden!

Sterke punten

Professioneel en klantvriendelijk

Verbeterpunten of tips

Iets meer tijd inplannen voor de incheck. Voor de huurders is dit een spannend en belangrijk moment.

Specifieke medewerker

Niels en Fleur


S.L. van Ek

4/10

Wij hebben ons huis verhuurd via 123 wonen Flevoland. Van 1 juni 2018 tot 1 april 2019. We hebben herhaaldelijk gevraagd of de huurder zich aangemeld heeft bij de energiemaatschappij, antwoord van... Wij hebben ons huis verhuurd via 123 wonen Flevoland. Van 1 juni 2018 tot 1 april 2019. We hebben herhaaldelijk gevraagd of de huurder zich aangemeld heeft bij de energiemaatschappij, antwoord van de medewerker van 123 wonen was steeds komt goed. Wij hebben zelf iedere maand 18 euro betaald omdat de huurder anders aansluitkosten kreeg. Die 18 euro heeft de huurder netjes terug betaald. Maar toen de eindafrekening van de energiemaatschappij kwam wilden ze dat niet betalen, dat is het verbruik van de stadsverwarming. Het bedrag was 831 euro waarvan de huurder nog moet betalen 693 euro. 123 Wonen is hiervoor aansprakelijk we zijn nu alweer in december 2019 en hebben nog niks gehoord of ontvangen. Dit moet 123 Wonen oplossen met de Huurder. Als dit niet opgelost word schakelen wij de media in, dit is het laatste wat we willen.

Sterke punten

Nalatigheid

Verbeterpunten of tips

De verantwoording nemen

Specifieke medewerker

n.v.t


Marianne

10/10

Op zeer korte termijn op vriendelijke, correcte en professionele manier mijn huis verhuurd aan een goede huurder.

Sterke punten

Meedenken, tips gevend, gemakkelijk in omgang en communicatie maar bovenal professioneel bezig zijn.

Verbeterpunten of tips

Geen.

Specifieke medewerker

Rob en Joep


anonymous

10/10

Uitstekend

Sterke punten

Duidelijke communicatie, zorgt dat alles goed verloopt, denkt mee met klant

Verbeterpunten of tips

....

Specifieke medewerker

Jaap breunesse


mevr burgwal

10/10

Echt een fijne ervaring!!! Gaat uw kind studeren in Rotterdam? Dan is dit kantoor echt aan te raden.

Sterke punten

Kennen de goede en slechte buurten in Rotterdam en zijn eerlijk.

Verbeterpunten of tips

Nee hoor.

Specifieke medewerker

Pattie en Rick


R Verheijden

9/10

Zeer tevreden

Sterke punten

Goede communicatie, snel antwoord op vragen

Verbeterpunten of tips

Nog niet van toepassing

Specifieke medewerker

Wij vonden het contact met Jomieneke erg prettig


Laura de Wit

9/10

Verhuur appartement

Sterke punten

Vriendelijkheid, snel en makkelijk contact, komt afspraken na.

Verbeterpunten of tips

Nee

Specifieke medewerker

Michel immink