Reviews

9.2 / 10
684 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Juridische kennis
9/10
Duidelijk
9.4/10
Overdracht
9.3/10
Kennis lokale huurmarkt
9.3/10
Doorlooptijd
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.1/10
Vriendelijk
9.2/10
Website
8.5/10
Reactietijd email
9.1/10

684 Reviews

Anoniem
8/10

Positief

Sterke punten

Verstand van de markt, klangericht en adequaat

Verbeterpunten of tips

Geen tips

Specifieke medewerker

Ik heb bij de aankoop het meest contact gehad met Lana Schrier, dat is prima gegaan !
Ze is punctueel en handelt vlot.


Bram
10/10

Super bedrijf! Snel en duidelijk antwoord!
Goede ervaring mee!


Naira
10/10

Uitstekend ervaring.

Sterke punten

Communicatie, efficiëntie en kennis.

Verbeterpunten of tips

Op het rapport en de email van de technische vastgoedbeheer schijnt altijd één maand achter, ipv van de betreffende maand in behandeling! Dat is zeer verwarrend.

Specifieke medewerker

Marc-Jan


Jeroen Millenaar
10/10

Goede uitleg, denken mee met de verhuurder en zijn oplossingsgericht.

Sterke punten

De snelle reactie, het soepel verlopende contact en de klantvriendelijkheid

Specifieke medewerker

Marc-Jan Zeillemaker


Anoniem
1/10

Onbetrouwbaar, arrogant en klantonvriendelijk. Zo wil ik mijn contact de afgelopen weken met het kantoor in Arnhem beschrijven.

Wij zijn met Maikie Bosch van kantoor Arnhem in gesprek...


Anne Abrams
10/10

Goede ervaring! Prima service!

Sterke punten

Persoonlijke insteek gecombineerd met zakelijke aanpak: heel fijn.

Specifieke medewerker

Kim, bedankt!


Helma
10/10

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Betrouwbaar en afspraken worden correct nagekomen. Accuraat en goed persoonlijk contact.

Sterke punten

Accuraat en goed bereikbaar. Komen uiterst zorgvuldig hun afspraken na en goede begeleiding.

Verbeterpunten of tips

Nee geheel naar wens.

Specifieke medewerker

Ik heb een goed contact met Johan van Belzen en ben daar heel blij mee. Hij begrijpt precies wat de geschikte huurders zijn en is daar al voor de tweede keer in geslaagd. Heel fijn dus!


L.C.M. Pronk
10/10

Wij zijn via een familielid die ook zijn woning verhuurd in Rotterdam bij Patty van 123Wonen gekomen. Vlotte communicatie en goed bereikbaar. Ook via whatsapp, wat fijn is als je in het buitenland...

Sterke punten

Vlotte communicatie, ook via whatsapp

Verbeterpunten of tips

Nee hoor

Specifieke medewerker

Patty Rouleaux


Charles
9/10

Zeer goede ervaringen. Mijn woning nu voor de tweede achtereenvolgende keer verhuurd, in no time. Zonder gedoe, straight to the point resultaat geleverd.

Sterke punten

De snelheid waarmee een geschikte huurder wordt gevonden is bijzonder goed.

Verbeterpunten of tips

nvt

Specifieke medewerker

Martin Houtzager, Alkmaar e.o.
Martin is snel, to the point en heeft telkens weer in no time de geschikte huurder gevonden.


Frans Kremer
10/10

Uitstekend; goede en duidelijke begeleiding, Snelle reacties en snel verhuurd met fijne huurders.

Sterke punten

Snelle afhandeling, goede kennis van zaken, duidelijk, fijn contact.

Specifieke medewerker

Kim van der Steeg doet het fantastisch! Zou geen ander willen. Snel, direct, vriendelijk en goed kennis van zaken.