w wieling
- Specifieke medewerker
- Joyce en Dana
- Sterke punten
- alles keurig op tijd gedaan
- Verbeterpunten of tips
- geen
2074 reviewsSchrijf review
96% beveelt 123wonen.nl de verhuurmakelaar aan!
2074 reviewsSchrijf review
96% beveelt 123wonen.nl de verhuurmakelaar aan!
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
uitstekend
Ik heb het bedrijf ingeschakeld als aanhuurmakelaar omdat het lastig was om zelf een woning te vinden in Groningen.
Het is ontzettend frustrerende en pijnlijke ervaring. Het gevoel dat je op basis van je naam direct buitenspel wordt gezet—wat je experiment met de Nederlandse naam helaas ook lijkt te bevestigen—is diep onrechtvaardig. Discriminatie op de woningmarkt (of dat nu bewust gebeurt of door onbewuste vooroordelen in het selectieproces) is helaas een hardnekkig probleem, ik kan hier erg boos om worden omdat ik machteloos ben. Verhuurder die in eerste instantie heel positief was, maar zich later terugtrok en ik moest contact met de makelaar op nemen.123 wonen heeft mensen die racisten zijn meer kan ik niet meer zeggen omtrent deze onderwerp.
We found a new home in just one business day! We are incredibly happy with the service we received. The team was fantastic to work with. Highly professional, responsive, and genuinely helpful throughout the entire process.
Wij hebben onze woning via 123 wonen Zaandam verhuurd. Brigitte heeft ons uitstekend geholpen. Vanaf het eerste moment een duidelijk en helder verhaal. Betrokken, benaderbaar en zakelijk, precies wat wij zoeken. Hele mooie verhuur advertentie met goede foto’s. Binnen een week voldoende animo om de woning te verhuren. Kortom wij zijn zeer tevreden over 123wonen en dan specifiek de vestiging Zaandam.
123wonen (Flevoland) heeft mij ernstig benadeeld door een zeer hoge borg te vragen en bij oplevering onder één hoedje te spelen met de verhuurder die weigerde de borg terug te betalen, zonder gegronde reden. Verhuurder was een persoonlijke relatie van de makelaar. De borg moest uiteindelijk via de rechter teruggehaald worden en de claim is volledig toegewezen aan mij als huurder. 123wonen heeft nooit haar excuses aangeboden. Verder duurde oplevering maar liefst anderhalf uur, waarbij de makelaar tien minuten te laat kwam. Ook het sluiten van het huurcontract liep slordig en duurde veel te lang vanuit de makelaar.
Snel onze huurwoningen gevonden via huurwoningen.nl. De afhandeling via 123wonen.nl verliep prettig en soepel.
Zeer goed
123 Wonen Limburg - team Sittard: klantgericht en professioneel!
afwikkeling van oplevering en uitbetaling beroert
Netjes, snel, vriendelijk
Met veel plezier werk ik samen met 123wonen, in het bijzonder de dames van kantoor in Leeuwarden. Ze zijn accuraat, vriendelijk en hebben verstand van zaken.
Hartelijk dank aan 123wonen voor hun hulp bij het vinden van een huurwoning in Eindhoven! In het bijzonder makelaar Irina voor haar werk; we zijn zeer tevreden over de samenwerking en bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan! Veel succes met uw zoektocht!
Uitstekend!
Super geregeld
123wonen.nl de verhuurmakelaar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
123wonen.nl de verhuurmakelaar heeft de volgende resultaten bereikt:
123wonen.nl de verhuurmakelaar
Twekkeler Es 42
7547 SM Enschede
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Zeer goed
123 Wonen Limburg - team Sittard: klantgericht en professioneel!
afwikkeling van oplevering en uitbetaling beroert
Netjes, snel, vriendelijk