Familie de Heer
Snel en zorgvuldig
- Heeft u als verhuurder of als huurder gebruik gemaakt van onze diensten?
- Huurder
- Sterke punten
- Vriendelijk en persoonlijke aanpak
- Specifieke medewerker
- Conny
2085 reviewsSchrijf review
96% beveelt 123wonen.nl de verhuurmakelaar aan!
2085 reviewsSchrijf review
96% beveelt 123wonen.nl de verhuurmakelaar aan!
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snel en zorgvuldig
Erg positief, vriendelijk, flexibel met bezichtiging en meedenkend in de zoektocht.
Professioneel en duidelijk contact!
Namens 123Wonen heeft Conny Meesters de verhuur van ons appartement in Woerden begeleid, en we zijn ontzettend tevreden over haar inzet. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie vlot, helder en heel prettig. Conny werkt uiterst professioneel, reageert snel op vragen en denkt echt met je mee. Dankzij haar deskundigheid en actieve aanpak was ons appartement binnen no-time succesvol verhuurd aan een betrouwbare nieuwe huurder. Zoek je een betrokken, deskundige en vriendelijke verhuurmakelaar in de regio Woerden? Dan kunnen wij Conny Meesters van harte aanbevelen!
Zeer vakkundige en professionele werkwijze, een hele fijne ervaring om mee samen te werken. Bij Paul ben je 200% in goede handen.
Fantastic
Zeer goed! 123Wonen in zijn algemeen, mar wil ook zeker mijn contact persoon Paul Sint benoemen.
Uitstekend!
Fijne samenwerking, goede en snelle service.
Heel positief!
Ik heb als huurder een erg positieve ervaring.
uitstekend
Ik heb het bedrijf ingeschakeld als aanhuurmakelaar omdat het lastig was om zelf een woning te vinden in Groningen.
Het is ontzettend frustrerende en pijnlijke ervaring. Het gevoel dat je op basis van je naam direct buitenspel wordt gezet—wat je experiment met de Nederlandse naam helaas ook lijkt te bevestigen—is diep onrechtvaardig. Discriminatie op de woningmarkt (of dat nu bewust gebeurt of door onbewuste vooroordelen in het selectieproces) is helaas een hardnekkig probleem, ik kan hier erg boos om worden omdat ik machteloos ben. Verhuurder die in eerste instantie heel positief was, maar zich later terugtrok en ik moest contact met de makelaar op nemen.123 wonen heeft mensen die racisten zijn meer kan ik niet meer zeggen omtrent deze onderwerp.
We found a new home in just one business day! We are incredibly happy with the service we received. The team was fantastic to work with. Highly professional, responsive, and genuinely helpful throughout the entire process.
123wonen.nl de verhuurmakelaar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
123wonen.nl de verhuurmakelaar heeft de volgende resultaten bereikt:
123wonen.nl de verhuurmakelaar
Twekkeler Es 42
7547 SM Enschede
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snel en zorgvuldig
Professioneel en duidelijk contact!
Fantastic
Uitstekend!
Fijne samenwerking, goede en snelle service.
Heel positief!
Ik heb als huurder een erg positieve ervaring.
uitstekend
123wonen.nl de verhuurmakelaar heeft de volgende resultaten bereikt: