Herman van der Aa
- Verbeterpunten of tips
- Nee niet echt
- Sterke punten
- Snel en klant- en resultaatgericht
- Specifieke medewerker
- Floor, een geweldige meid die met kennis vandalen ons heel goed heeft geholpen
1959 reviewsSchrijf review
97% beveelt 123wonen.nl de verhuurmakelaar aan!
1959 reviewsSchrijf review
97% beveelt 123wonen.nl de verhuurmakelaar aan!
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snelle verhuur van ons pand
Wij zijn heel blij met Joyce en Dana, in zeer korte tijd een prachtig huis voor ons gevonden. Ze zijn deskundig en regelen alles voor je. Ook het persoonlijke contact hebben wij zeer gewaardeerd.
Als aanhuurmakelaar heeft 123Wonen Friesland ons fantastisch geholpen bij het vinden van een nieuwe, goed passende huurwoning.
Bedankt voor de uitstekende service en begeleiding vanuit 123Wonen! Ik ben zeer tevreden over de werkwijze. De communicatie met Conny verliep vlot, helder en professioneel. Er werd snel gereageerd op vragen en ik voelde me gedurende het hele traject goed begeleid. Erg prettig!
heel erg goed
Snel reactie op vragen en meteen actie daarop volgend , dus positief
Hele goede ervaring met deze bedrijf.
Uitstekend
Verhuur van appartement
Zeer goed.
Positief
Heel positief!
Prima geregeld!
Professioneel
123wonen.nl de verhuurmakelaar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
123wonen.nl de verhuurmakelaar heeft de volgende resultaten bereikt:
123wonen.nl de verhuurmakelaar
Twekkeler Es 42
7547 SM Enschede
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
heel erg goed
Snel reactie op vragen en meteen actie daarop volgend , dus positief
Hele goede ervaring met deze bedrijf.
Uitstekend
Verhuur van appartement