Lennart Jansson
- Positivt
- Trots att jag gjorde felaktig beställning rättade de till min order.
- Förbättringar eller förslag
- Hemsidan kan utvecklas.
- Product of service:
- Förarmatta till KIA Niro
1213 recensionerSkriv recension
86% rekommenderar Bilmattor-online.se!
Snabb leverans
Riktigt dåligatta helt utan passform
Tygnattirvtill RAV4
Rekommendation
Snabb leverans. Dock otydligt att det inte var någon matta med till förarplatsen, blev väldigt besviken över detta.
Ett skitföretag. Jag beställde varor I mars. Jag har fått faktura och påminnelse, men inga varor. Det är stört omöjligt att få kontakt med företaget. AKTA ER FÖR DETTA FÖRETAG.
Ok leverans
Beställer matta till min bil men får en matta som inte passar.
Det var bara positivt
Lätt att beställa varan!
Har väntat i en månad, fortfarande inga mattor?
Stort urval
Över förväntan.
Rekommendation
Good quality and fast delivery :)
Ok
Bilmattor-online.se samlar in företagsrecensioner på Feedback Company. Företaget samlar in recensioner oberoende.
Bilmattor-online.se har uppnått följande resultat:
För att ge en optimal kundupplevelse är det viktigt att lyssna på dina kunder. Det är därför vi på Feedback Company kontinuerligt mäter upplevelser. Vi ställer rätt fråga, till rätt person, vid rätt tidpunkt. Att mäta upplevelser är nyckeln . Vår forskning fokuserar på Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).
Feedback Company samlar in feedback med verifierad data från sina kunder. Företaget är engagerat i att bekämpa falska recensioner och verifierar ursprunget till recensionerna.Klicka här för mer information om Feedback Companys granskningspolicy och hur recensionssidan skapas.
Snabb leverans
Riktigt dåligatta helt utan passform
Tygnattirvtill RAV4
Ok leverans
Beställer matta till min bil men får en matta som inte passar.
Det var bara positivt
Lätt att beställa varan!
Har väntat i en månad, fortfarande inga mattor?
Stort urval
Över förväntan.
Rekommendation
Good quality and fast delivery :)
Ok
Bilmattor-online.se har uppnått följande resultat: