Lars Gustavsson
Jättenöjd!
snygga mattor enkelt att beställa
Tyvärr lång leverans tid
Inga problem.
Jag har beställt en matta som inte passade. Rutinerna vid retur var komplicerade. Jag påtalade detta och fick då en returfraktsedel via mail. Skickade tillbaka mattan och väntar nu på återbetalning
Bara positivt
Rekommendation
Bilmattorna passar exakt,undrar om man kan köpa bagage rums matta i samma färg och till ryggstödet i baksätet
A+
Helt ok
Bra produkter till bra pris
Bra grejor.
Tillmötesgående
Vettigt pris och snabb leverans
Bilmattor-online.se samlar in företagsrecensioner på Feedback Company. Företaget samlar in recensioner oberoende.
Bilmattor-online.se har uppnått följande resultat:
För att ge en optimal kundupplevelse är det viktigt att lyssna på dina kunder. Det är därför vi på Feedback Company kontinuerligt mäter upplevelser. Vi ställer rätt fråga, till rätt person, vid rätt tidpunkt. Att mäta upplevelser är nyckeln . Vår forskning fokuserar på Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).
Feedback Company samlar in feedback med verifierad data från sina kunder. Företaget är engagerat i att bekämpa falska recensioner och verifierar ursprunget till recensionerna.Klicka här för mer information om Feedback Companys granskningspolicy och hur recensionssidan skapas.
Jättenöjd!
snygga mattor enkelt att beställa