Tommy Svanberg
- Noggrann vart leveransen går
- Product of service:
- Asics
Rekommendation
Bra pris på varan jag var ute efter.
Leveranskostnaden skulle ingå priset vilket det inte gjorde. Känner mig lurad.
Svarar inte och har inte fått leveransen
Rekommendation
Snabb leverans och bett sortiment men angivelsen av storlek försena paret skor var fel på hemsidan.
Katastrofalt
Rekommendation
Lätt att beställa och snabb återkoppling och leverans.
Det va bra
Snabb leverans, bra priser
Mycket bra hittills
Rekommendation
Snabbt och enkelt, bra produkt till ett bra pris.
21RUN - SE samlar in företagsrecensioner på Feedback Company. Företaget samlar in recensioner oberoende.
21RUN - SE har uppnått följande resultat:
För att ge en optimal kundupplevelse är det viktigt att lyssna på dina kunder. Det är därför vi på Feedback Company kontinuerligt mäter upplevelser. Vi ställer rätt fråga, till rätt person, vid rätt tidpunkt. Att mäta upplevelser är nyckeln . Vår forskning fokuserar på Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).
Feedback Company samlar in feedback med verifierad data från sina kunder. Företaget är engagerat i att bekämpa falska recensioner och verifierar ursprunget till recensionerna.Klicka här för mer information om Feedback Companys granskningspolicy och hur recensionssidan skapas.
Rekommendation
Bra pris på varan jag var ute efter.
Leveranskostnaden skulle ingå priset vilket det inte gjorde. Känner mig lurad.
Svarar inte och har inte fått leveransen
Katastrofalt
Rekommendation
Lätt att beställa och snabb återkoppling och leverans.
Det va bra
Snabb leverans, bra priser
Mycket bra hittills
Rekommendation
Snabbt och enkelt, bra produkt till ett bra pris.
21RUN - SE har uppnått följande resultat: