Per Calais
- Löparskor
Lätt hemsidan samt otroligt snabb leverans
Kanon
Mycket bra!
Beställ inte skot från detta bolag då de inte tar emot returer!
Rekommendation
Bra skor, dålig information på hemsidan.
Jättebra!
Snabbt och enkelt
Sköna och lätta
Bara bra!
Toppen
Dålig kvalité på produkt. Jag fick ett riktigt "måndagsexemplar" av min Hoka Clifton 9, vänstersko. Den saknade dämpning under trampdynan. Har sprungit i Clifton 5 år, och även i andra Clifton 9. Jag återkopplar till 21 RUN, som inte ens bemödar sig att återkoppla. Jag kunde använda skon i 2 veckor.
Helt ok
21RUN - SE samlar in företagsrecensioner på Feedback Company. Företaget samlar in recensioner oberoende.
21RUN - SE har uppnått följande resultat:
För att ge en optimal kundupplevelse är det viktigt att lyssna på dina kunder. Det är därför vi på Feedback Company kontinuerligt mäter upplevelser. Vi ställer rätt fråga, till rätt person, vid rätt tidpunkt. Att mäta upplevelser är nyckeln . Vår forskning fokuserar på Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).
Feedback Company samlar in feedback med verifierad data från sina kunder. Företaget är engagerat i att bekämpa falska recensioner och verifierar ursprunget till recensionerna.Klicka här för mer information om Feedback Companys granskningspolicy och hur recensionssidan skapas.
Lätt hemsidan samt otroligt snabb leverans
Kanon
Mycket bra!
Beställ inte skot från detta bolag då de inte tar emot returer!
Rekommendation
Bra skor, dålig information på hemsidan.
Jättebra!
Snabbt och enkelt