Taxiebedrijf Lappie
Super
Mijn schade is nog niet hersteld, ik heb een schadecalculatie laten opstellen. Gelukkig kon ik tussen de bedrijven door geholpen worden, dat is erg fijn en waardeer ik. Ook de afhandeling gaat vlot en er wordt duidelijk gecommuniceerd, super. De prijsstelling van de schadecalculatie vind ik te hoog, de onderbouwing hiervan kan ik mij niet in vinden. Het is 10% van het schadebedrag, Hoe hoger het bedrag des te beter voor mij als eigenaar van de auto, dat begrijp ik. Enkel gekeken naar de werkzaamheden; 30 minuten werk + een bezoek van de expert in mijn geval vind ik het opstellen van een rapport maximaal 75 EUR waard. Kortom; ik ben blij met de service, communicatie en het contact. De prijsstelling kan ik mij niet in vinden.
Alles super hersteld en geregeld!
Zeer goede ervaring. Keurige reparatie van schade aan dak en hele fijne service. Toppers en vakmensen
Prettig te woord gestaan bij aanmelden van de schade en er is een professionele schouw gedaan. Ook de tip gekregen om naar de huisarts te gaan voor het letsel en letselschade aangemeld. Omdat de klap harder is geweest dan aanvankelijk verwacht werd. Auto moest zelfs op de rechtbank. Aandachtspunt; Bij het ophalen van de auto was de binnenkant van de auto nog erg stoffig.! Bij thuiskomst blijken er nog krassen op de bumper te zitten.
Ik was gestuurd door mijn garage ik kon het schadebedrijf helemaal niet meer ik ben super tevreden over de afhandeling perfecte behandeling en prima geregeld
Top geregeld Niets mis mee
Netjes ontvangen, netjes gerepareerd. Datum uiteindelijke afspraak lag wel ver in de tijd, maar verder wel netjes uitgelegd.
Ik doe het wagenpark van mijn werk ik breng altijd of laat de auto's altijd bij ASN Sloterdijk brengen. Gewoon aardige mensen. Kan onverwacht langskomen voor een schademelding het is geen probleem. Gisterochtend BMW gebracht om 9 uur en 15:00 is BMW klaar alle schades gemaakt gewoon top.
Leveren goed werk , afspraken worden na gekomen en goede service !
Supervriendelijk, attent en proffesioneel
goed,jammer det de vervangende auto niet goed was afgetankt. Heb voor 70km ruim 12 liter moeten tanken.
Erg veel negatieve zaken bij dit bedrijf voor mij. Echt slecht hoe ze met de klant en zn tijd omgaan. Niet persoonlijk maar zakelijk. Om te beginnen koste erg veel moeite om een afspraak te maken. Totaal bijna 2,5 maand voor ik uiteindelijk aan de beurt was. Dan duurde de schadeafhandeling 20 dagen....erg lang voor een laadklepje en een deukje in het achterscherm. Dan was op erg veel plekken schuurstof oid te vinden. En ook nog een gebruikte schuurspons op de achterbank achtergebleven. Het enige positieve was het gebruik van de fijne leenauto.
Klant vriendelijk benadering, zeer goede afhandeling en reparatie
ASN Autoschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade heeft de volgende resultaten bereikt:
Super
Alles super hersteld en geregeld!
Top geregeld Niets mis mee
Leveren goed werk , afspraken worden na gekomen en goede service !
Supervriendelijk, attent en proffesioneel
Klant vriendelijk benadering, zeer goede afhandeling en reparatie