H. Hooijberg
Op zich ben ik tevreden met het diensten van Volta NXT. De rectietijd is bliksemsnel - in de ochtend probleem gemeld, in de middag al een monteur aanwezig. Helaas, het was geen "reparatie monteur" maar een "calamiteiten monteur". Hij kon alleen maar constateren dat mijn CV ketel defect is en welk sensoor vervangen moet worden. Wat lastig was, was dat ik door de probleem geen warm water heb gehad. Nog met weekend ondertussen stond ik op nog wat paar dagen koud douchen te verwachten. Maar, dan goede afspraken gemaakt. En wat mis kon gaan, ging wel mis. Op de afgesproken moment kon ik niet thuis zijn (brandweer uitruk). Netjes Volta gebeld, afspraak verzet naar een dag daarna (dikke merci dat ze zo flexibel zijn). Op de nieuwe dag kreeg ik telefoon dat de monteur onderweg met een lekke band staat op hulpdienst te wachten (pure onmacht, nogmaals, dikke merci voor het informeren). Tot slot - ketel gemaakt, weer warm water in huis.
Bij het eerste contact met klantenservice, kreeg ik te horen dat het niet aan de CV ketel zou liggen, maar aan de thermostaatkraan. Dus nieuwe thermostaatkraan laten monteren, inclusief nieuwe doucheslang en douchekop. Probleem niet opgelost en € 200,- voor niets uitgegeven. Maar weer contact opgenomen met Klantenservice. Er werd een Mtr. aangestuurd. Deze heeft de Flow sensor vervangen, maar ook nu weer probleem niet opgelost. Derde keer contact opgenomen met Klantenservice. Weer werd een Mtr. aangestuurd. Deze heeft alles uitgezocht en zo mogelijke oorzaken kunnen uitsluiten. Na een "tikkend" geluid in de CV ketel was het probleem snel verholpen. Een "braampje" was de oorzaak. Probleem opgelost. Mijn opmerking in deze is nu: Hoe kon medewerker klantenservice weten dat het niet aan de CV ketel lag, beschikt hij over een "Glazen Bol"? Ben overigens heel tevreden over Volta, maar hier heeft men duidelijk een "Steekje" laten vallen.
Netjes
Mijn algemene ervaring is uitstekend.
Snelle reactie en adequate oplossing van het probleem.
Snelle reactie en oplossing
Ze doen zeer goed werk.
Snelle reactie op mijn storing en snel en goed verholpen!
Ik vroeg de klantenservice mij terug te bellen over de factuur maar tot nu niets gehoord
Een storing aan onze verwarmingsketel snel en vakkundig opgelost.
Volta NXT Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Volta NXT Storing heeft de volgende resultaten bereikt:
Netjes
Mijn algemene ervaring is uitstekend.
Snelle reactie en adequate oplossing van het probleem.
Snelle reactie en oplossing
Ze doen zeer goed werk.
Snelle reactie op mijn storing en snel en goed verholpen!
Een storing aan onze verwarmingsketel snel en vakkundig opgelost.
Volta NXT Storing heeft de volgende resultaten bereikt: