Rafał
- Product of service:
- Thule
Rekomendacja
Very prompt delivery. The item was well packaged and arrived in excellent condition. I highly recommend this seller.
Pełen profesjonalizm. Polecam
Rekomendacja
Polecam, szybka dostawa, profesjonalna obsługa.
Szybka profesjonalna obsługa i bardzo dobry produkt
Super
Super obsługa
Robię zakupy często i nigdy się nie zawiodłem atrakcyjne ceny
Rekomendacja
Szybka paczka, łatwość zakupów.
Zgodne z opisem
Wszystko ok bardzo szybka wysyłka i dostawa
Świetnie
Solidne koło w dobrej cenie
Wszystko zgodne z opisem pasuje i działa super polecam
Rewelacja
Obelink.pl zbiera opinie o firmie w Feedback Company. Firma zbiera recenzje niezależnie.
Obelink.pl osiągnął następujące wyniki:
Aby zapewnić optymalne doświadczenie klienta, słuchanie klientów jest niezbędne. Dlatego w Feedback Company nieustannie mierzymy doświadczenia. Zadajemy właściwe pytanie, właściwej osobie, we właściwym czasie. Kluczowe jest mierzenie doświadczeń. Nasze badania koncentrują się na Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).
Feedback Company zbiera opinie na podstawie zweryfikowanych danych od swoich klientów. Firma zobowiązuje się do zwalczania fałszywych opinii i weryfikuje pochodzenie opinii.Kliknij tutaj, aby uzyskać więcej informacji o polityce opinii Feedback Company i sposobie tworzenia strony z opiniami.
Pełen profesjonalizm. Polecam
Rekomendacja
Polecam, szybka dostawa, profesjonalna obsługa.
Szybka profesjonalna obsługa i bardzo dobry produkt
Super
Super obsługa
Robię zakupy często i nigdy się nie zawiodłem atrakcyjne ceny
Rekomendacja
Szybka paczka, łatwość zakupów.
Zgodne z opisem
Wszystko ok bardzo szybka wysyłka i dostawa