Sikorska
- Mocne strony
- Jakość, szybkość produkcji o wysyłki
- Sugestie
- Cieszę się że produkujecie również do starych aut
- Product of service:
- Dywaniki Ford Capri MKIII
Pomyślna współpraca
Rekomendacja
Będziemy stałymi klientami i polecamy firmę innym.
Rekomendacja
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Dywaniki są bardzo dobrej jakości.
Pierwszy raz złożone zamówienie.
Polecam
Autodywaniki-online.pl zbiera opinie o firmie w Feedback Company. Firma zbiera recenzje niezależnie.
Autodywaniki-online.pl osiągnął następujące wyniki:
Autodywaniki-online.pl
Postbus 160
8280 AD Genemuiden
Aby zapewnić optymalne doświadczenie klienta, słuchanie klientów jest niezbędne. Dlatego w Feedback Company nieustannie mierzymy doświadczenia. Zadajemy właściwe pytanie, właściwej osobie, we właściwym czasie. Kluczowe jest mierzenie doświadczeń. Nasze badania koncentrują się na Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).
Feedback Company zbiera opinie na podstawie zweryfikowanych danych od swoich klientów. Firma zobowiązuje się do zwalczania fałszywych opinii i weryfikuje pochodzenie opinii.Kliknij tutaj, aby uzyskać więcej informacji o polityce opinii Feedback Company i sposobie tworzenia strony z opiniami.
Pomyślna współpraca
Rekomendacja
Będziemy stałymi klientami i polecamy firmę innym.
Rekomendacja
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Dywaniki są bardzo dobrej jakości.
Pierwszy raz złożone zamówienie.
Polecam
Autodywaniki-online.pl osiągnął następujące wyniki: