9.2 /10

checkbox98% beveelt ZZP-erindezorg.nl aan!

Verpleegkundige Soufyan

Lex zet de overheid op z’n plek!

VS Care 4 you

Een fijne bedrijf om mijn verzekering af te sluiten. ze zijn makkelijk in contact en reageren snel.

verpleegzorg nicole

Veel kennis Korte lijnen TOP leiding groeten Nicoline

Fadwa.care

Helpende

Praktijk gezin & Zo

Veel updates, overzichtelijke site en betaalbaar

Langenberg Zorg

Heb gewoon goede ervaringen met jullie bedrijf.

RoFiNa - Wendy B

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ik heb al een aantal keren gemaild mbt het aanmelden van een soortement “keurmerk”. Maar omdat mijn diploma niet in duo staat ivm jaartal van 2006, kom ik geen stap verder. Heb hier wel voor betaald. Nog geen reactie gehad hierop. Wel dat men ermee bezig was. Dus op dit moment niet heel blij.

Antwoord ZZP-erindezorg.nl

Hallo Wendy, inmiddels hebben we op basis van jouw feedback het systeem aan laten passen, zodat ook oudere diploma's geüpload kunnen worden naar ons systeem. Ook hebben we aangeboden om het verificatieproces opnieuw te doorlopen op onze kosten. Dank je wel voor jouw feedback! Met vriendelijke groet, Lex Tabak

Geantwoord op

MdB-Zorgverlening

Vakkundigheid, belangenorganisatie, kritisch

Bureau sterk na geweld

Top!

Marielle Begeleidt

Een fijn bedrijf wat mij goed up-to-date houdt van alle ontwikkelingen die nu spelen.

CISCA-CARE

Informatief en professioneel.

uwnachtzuster

Heel erg fijn. Ik wordt altijd geholpen bij mijn vragen. Ze zijn heel goed bereikbaar. Ze hebben mij goed ondersteund tijdens het opstarten van mijn zzp schap. Nog steeds word ik heel goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom het gedoe omtrent zzp-er zijn. Echt top mensen.

Thuiszorg Germaine

Super, je wordt van alles op de hoogte gehouden en gebracht.

Anja van Domburg (niet meer in werking!)

Mijn ervaringen met ZZP-erindezorg zijn zeer positief! Vooral de toegankelijkheid, de persoonlijke contacten die ik heb gehad met Lex Tabak o.a. m.b.t. problematieken binnen het werk heb ik als opbouwend en verhelderend gevonden. Ik vind dat ZZP'erindezorg je als ZZP'er geweldig begeleidt van beginafaan, waar moet je aan voldoen etc etc. De toegankelijkheid van formulieren die je nodig hebt kun je allemaal vinden en als je het niet vindt kun je telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen waar je altijd reactie op krijgt. Ik raad elke ZZP'er in de zorg een lidmaatschap aan bij ZZP-erindezorg. Ècht een meerwaarde en de investering meer dan de moeite waard.

Sterk in Zorg

Je bent en blijft altijd op de hoogte van alles wat je moet weten als zzp’er!!!

ZZP-erindezorg.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ZZP-erindezorg.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 22 oktober 2024

ZZP-erindezorg.nl

Het doel van ZZP-erindezorg.nl is het leveren van een bijdrage aan de arbeidsmarkt, door de positie van zzp'ers in de zorg te verduurzamen. Dit bereikt ZZP-erindezorg.nl door samen te werken met zzp'ers, intermediairs en opdrachtgevers.

De Oude Veiling 68 D

1689 AC Zwaag

Verpleegkundige Soufyan

Lex zet de overheid op z’n plek!

VS Care 4 you

verpleegzorg nicole

Veel kennis Korte lijnen TOP leiding groeten Nicoline

Fadwa.care

Helpende

Praktijk gezin & Zo

Veel updates, overzichtelijke site en betaalbaar

Langenberg Zorg

Heb gewoon goede ervaringen met jullie bedrijf.

RoFiNa - Wendy B

CISCA-CARE

Informatief en professioneel.

uwnachtzuster

Thuiszorg Germaine

Super, je wordt van alles op de hoogte gehouden en gebracht.

Anja van Domburg (niet meer in werking!)

Sterk in Zorg

Je bent en blijft altijd op de hoogte van alles wat je moet weten als zzp’er!!!

ZZP-erindezorg.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10